ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - Νέο Ηράκλειο
Ιατροί - Νέο Ηράκλειο Νέο Ηράκλειο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Νεότητος 4Α \u0026 Πευκών, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2110199223

Γεωγραφικό πλάτος: 38.047454833984375000

Γεωγραφικό μήκος: 23.765798568725586000

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - Νέο Ηράκλειο

Περιγραφή - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - Νέο Ηράκλειο Ιατροί - Νέο Ηράκλειο Νέο Ηράκλειο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Νικολόπουλος Ευάγγελος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης και είναι Επιστημονικός Συνεργάτης Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ίδιου Πανεπιστημίου, είναι επιμελητής Αγγειοχειρουργός στο Νοσοκομείο Metropolitan και διετέλεσε Επιμελητής Αγγειοχειρουργός στη Βιοκλινική Αθηνών.
Αναλαμβάνουμε παθήσεις των αρτηριών και των φλεβών, χάρη στην άριστη εκπαίδευση, αλλά και μετεκπαίδευση σε μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας και της Ευρώπης. Πρωταρχικό στόχο μας αποτελεί η σωστή και έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων των αγγείων και η πρόταση στον ασθενή της πλέον σύγχρονης μεθόδου αντιμετώπισης. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην επικοινωνία με τον ασθενή και στη σαφή και αναλυτική ενημέρωση σε σχέση με την πάθησή του και τους τρόπους αντιμετώπισης.
Οι προτάσεις μας στηρίζονται πάντα στις διαθέσιμες Ευρωπαϊκές ή Αμερικάνικες Κατευθυντήριες Οδηγίες (Evidence Based Medicine) και εξατομικεύονται στη βάση του κάθε ασθενή ξεχωριστά, ανάλογα με το ιστορικό και τις απαιτήσεις του - πάντα ύστερα από αναλυτική εξέταση και συζήτηση με τον ίδιο. Έμφαση δίνεται στις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και κυρίως στην ενδαγγειακή χειρουργική.