ΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Γραικοχώρι
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Γραικοχώρι Γραικοχώρι - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Διεύθυνση: Κατούνα, παράπλευρη Εγνατίας Οδού προς Αγ. Μαρίνα, Γραικοχώρι, 46100, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2665029403

Γεωγραφικό πλάτος: 39.483089447021484000

Γεωγραφικό μήκος: 20.291629791259766000

ΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Γραικοχώρι

Περιγραφή - ΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Γραικοχώρι Μεταφορές & Μετακομίσεις - Γραικοχώρι Γραικοχώρι - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Η εταιρεία μας ΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχει έδρα την Ηγουμενίτσα.
Οι τομείς που δραστηριοποιούμαστε είναι οι Εθνικές Μεταφορές, Διεθνείς Μεταφορές, Μεταφορές Βαρέων και Ειδικών Φορτίων, Γερανοί – Ανυψώσεις, Κλαρκ και Καλαθοφόρα. Με πολυετή πορεία στον χώρο, με εξειδικευμένο προσωπικό & στόλο οχημάτων καθώς επίσης και χώρο αποθήκευσης – LOGISTICS γνωρίζουμε και μπορούμε να εκτελέσουμε όποια μεταφορά μας ανατεθεί. Έχοντας συνεργασία σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς με ασφάλεια και σιγουριά και σε σύντομο χρονικό διάστημα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Αναλαμβάνουμε τη Μεταφορά βαρέων οχημάτων και υπέρβαρων φορτίων. Επειδή οι ειδικές μεταφορές απαιτούν εμπειρία, οργάνωση και τεχνογνωσία η εταιρεία μας διαθέτει ό,τι χρειάζεται για μια ασφαλή και απαιτητική ειδική μεταφορά.
Είμαστε ειδικευμένοι στην έκδοση ειδικών αδειών οι οποίες είναι απαραίτητες για τις ειδικές μεταφορές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε ειδικό συνοδευτικό όχημα. Γερανοί σύγχρονοι και κατάλληλα εξοπλισμένοι για κάθε εργασία, με ταχύτητα και ασφάλεια με πιστοποιήσεις και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζοντας έτσι οικονομικότερη λύση με ασφάλεια και ποιότητα.