ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ - Καλαμαριά
Εκπαίδευση - Σχολές - Φροντιστήρια - Καλαμαριά Καλαμαριά - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Πασαλίδη Ιωάννη 89-91, Καλαμαριά, 55132, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310417800

Γεωγραφικό πλάτος: 40.581539154052734000

Γεωγραφικό μήκος: 22.952444076538086000

ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ - Καλαμαριά

Περιγραφή - ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ - Καλαμαριά Εκπαίδευση - Σχολές - Φροντιστήρια - Καλαμαριά Καλαμαριά - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το φροντιστήριο μας, μετά από ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΧΡΟΝΙΑ συνεχούς πορείας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης συνεχίζει να προσφέρει στους μαθητές του την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στο δύσκολο έργο τους.
Είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε ΚΑΙ στον τομέα των Ανθρωπιστικών Σπουδών με μία ομάδα έμπειρων και ικανών φιλολόγων οι οποίοι θα είναι αρωγοί στην πορεία σας προς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πιστεύοντας πως η καλλιέργεια του πνεύματος και της ψυχής είναι τα στοιχεία εκείνα που διαμορφώνουν και καθορίζουν την ανθρώπινη φύση, οικοδομούμε μια σχέση ζωής με τους μαθητές μας. Μια σχέση που θα οδηγήσει στην ολοκληρωμένη, ηθική και πνευματική μόρφωση.
Και όπως είπε ο Σωκράτης: “Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει”. (Η μόρφωση, όπως ακριβώς μια εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά).
Η Φιλοσοφία μας:
Πεμπτουσία της εκπαίδευσης ήταν και παραμένει πάντα ο λόγος και η προσωπική επαφή, ο πίνακας και η κιμωλία, η πείρα και η ανθρώπινη παρουσία του δασκάλου, η φιλοδοξία και η ζωντάνια του μαθητή. Με τη πάροδο του χρόνου, κάποιες παράμετροι μεταβάλλονται, οι συνθήκες διαφοροποιούνται, αλλάζοντας έτσι και τις προοπτικές.
Στα φροντιστήριά μας θεωρούμε χρέος μας να κρατηθούμε από το παλιό που μας θρέφει και να προωθήσουμε το καινούριο που μας αναπτύσει. Να χρησιμοποιούμε και να αξιοποιήσουμε το νέο, αλλά να αντλούμε ό,τι πιο χρήσιμο και από το παλιό.