ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Πολύκαστρο
Οικοδομικά Υλικά - Εργοληψίες - Πολύκαστρο Πολύκαστρο - ΚΙΛΚΙΣ

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 186, Πολύκαστρο, 61200, ΚΙΛΚΙΣ

Τηλέφωνο: 2343022855

Γεωγραφικό πλάτος: 40.993110656738281000

Γεωγραφικό μήκος: 22.573678970336914000

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Πολύκαστρο

Περιγραφή - ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Πολύκαστρο Οικοδομικά Υλικά - Εργοληψίες - Πολύκαστρο Πολύκαστρο - ΚΙΛΚΙΣ

Ο διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός Μαυρομάτης Παναγιώτης, με έδρα το Πολύκαστρο στο Κιλκίς, διατηρεί τεχνικό γραφείο προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Ο Παναγιώτης Μαυρομάτης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, έκανε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Portsmouth, U.K., ενώ φροντίζει να ενημερώνεται διαρκώς για τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της κατασκευής. Με άρτια τεχνική κατάρτιση, γνώση και εμπειρία, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών του κτιριακού τομέα, που ξεκινάει από την εμπεριστατωμένη μελέτη και την έκδοση οικοδομικών αδειών και εκτείνεται έως την αποπεράτωση της κατασκευής.
Το τεχνικό γραφείο του εξυπηρετεί το νομό Κιλκίς και όλες τις περιοχές της Μακεδονίας, με γνώμονα την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και την άριστη εξυπηρέτησή τους, στις πλέον προσιτές τιμές.
| Ο Παναγιώτης Μαυρομάτης έχει κατασκευάσει, με επιτυχία, ένα πλήθος ιδιωτικών έργων, ενώ είναι και πτυχιούχος εργολήπτης Δημοσίων Έργων.
Εργάζεται, επίσης, ως Ενεργειακός Επιθεωρητής, εκδίδοντας πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, ενώ είναι και πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων (Valuer in Real Estate Property).