ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΑΛΒΑΡΑ - Άγιος Δημήτριος
Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Παπάγου 78, Άγιος Δημήτριος, 17343, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2109750750

Γεωγραφικό πλάτος: 37.939201354980469000

Γεωγραφικό μήκος: 23.735193252563477000

ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΑΛΒΑΡΑ - Άγιος Δημήτριος

Περιγραφή - ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΑΛΒΑΡΑ - Άγιος Δημήτριος Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - ΑΤΤΙΚΗΣ

Το εργαστήριο μας λειτουργεί για 30 χρόνια με κύριο γνώμονα το σεβασμό προς τους πελάτες και ασθενείς μας, τη συνέπεια και τη συνεχή προσπάθεια για αξιόπιστα αποτελέσματα. Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια πρόσφατα ανανεώσαμε τον εξοπλισμό μας με τελευταίου τύπου αυτόματους αναλυτές με δυνατότητα εκτέλεσης των πιο σύγχρονων εξετάσεων: με απόλυτη αξιοπιστία, στον συντομότερο δυνατό χρόνο και με ελάχιστη ποσότητα δείγματος. Είμαστε από τα πρώτα ιδιωτικά εργαστήρια που εφαρμόσαμε τον γραμμωτό κώδικα (barcode) στην σήμανση των δειγμάτων και με τη σύνδεση όλων των αυτόματων αναλυτών στο σύστημα πληροφορικής του εργαστηρίου, πετυχαίνοντας τη γρήγορη και χωρίς λάθη απόδοση των αποτελεσμάτων. Παράλληλα με τον καθημερινό εσωτερικό 3 επιπέδων έλεγχο, η εγκυρότητα των διαγνωστικών αναλύσεων διασφαλίζεται μέσω της συμμετοχής μας σε μια σειρά προγραμμάτων εξωτερικού ελέγχου ποιότητας ανεξάρτητων οργανισμών (CERBA Γαλλίας, BIORAT). Η τελική έγκριση και παράδοση των αποτελεσμάτων γίνεται μόνον από ιατρούς οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και συμβουλή. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας από άλλα διαγνωστικά κέντρα, όπου ο ασθενής είναι ένας απρόσωπος κωδικός.
Απο τον Ιανουάριο 2019 λειτουργεί και Διαγνωστικό Εργαστήριο Απεικονίσεων με τμήματα: Αξονικής Τομογραφίας - Ψηφιακής Μαστογραφίας - Υπερηχων Τρίπλεξ - Οστικής Πυκνότητας.