ΙΣΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ - ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑΣ Θ. - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΛ. - Θεσσαλονίκη
Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Τσιμισκή 93, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310232489

Γεωγραφικό πλάτος: 40.630336761474609000

Γεωγραφικό μήκος: 22.946880340576172000

ΙΣΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ - ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑΣ Θ. - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΛ. - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΙΣΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ - ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑΣ Θ. - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΛ. - Θεσσαλονίκη Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το παθολογοανατομικό εργαστήριο - Διαγνωστικό Κέντρο ΙΣΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ - ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑΣ Θ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΛ έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη.
Αποτελεί συνέχεια του ιδιωτικού εργαστηρίου του ιατρού παθολογοανατόμου Κώστα Ελευθεριάδη, που ιδρύθηκε το 1963. Σήμερα στελεχώνεται από παθολογοανατόμους, βιολόγους και τεχνολόγους με πάνω από 25 χρόνια επαγγελματική εμπειρία και έχει επικεφαλής τον καθηγητή παθολογικής ανατομικής του ΑΠΘ, Θωμά Ζαραμπούκα. Στο εργαστήριο εκτελούνται εξετάσεις σε ιστολογικό και κυτταρολογικό υλικό που προέρχεται από χειρουργικά δείγματα και βιοψίες. Το εργαστήριο συνεργάζεται με Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές και με Ιδιώτες ιατρούς. Κατά τη μελέτη και διάγνωση των δειγμάτων των ασθενών μας εφαρμόζονται οι οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Αμερικανικού Κολλεγίου Παθολογοανατόμων (CAP). Για τις εξειδικευμένες τεχνικές ανοσοϊστοχημείας, το εργαστήριο υπόκειται σε εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο από το UKNEQAS, τον ίδιο, δηλαδή, φορέα που ελέγχει και τα εργαστήρια του ΕΣΥ της Μ. Βρετανίας. Το εργαστήριο είναι το πρώτο στην Ελλάδα με διαπίστευση από το ΕΣΥΔ κατά το πρότυπο ISO 15189:12 για παθολογοανατομικές εξετάσεις. Στο εργαστήριο τηρείται 10ετές αρχείο υλικού, διαθέσιμο για επαναληπτική μελέτη ή εφαρμογή τεχνικών ελέγχου φαρμακοσυμβατότητας.
Τα πορίσματα των εξετάσεων ολοκληρώνονται εντός 24-48ώρου, εφόσον δεν απαιτηθεί πρόσθετη ειδική μελέτη.

2o Παθολογοανατομικό εργαστήριο στην Πυλαία στη διεύθυνση, Α.Τρίτση 15 -17 και Μ.Κάλλας, Δήμος Πυλαίας -Χορτιάτη.