ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Λουτράκι
Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Λουτράκι Λουτράκι - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Διεύθυνση: Ισθμός Κορίνθου, Πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου, Λουτράκι, 20100, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2741071234

Γεωγραφικό πλάτος: 37.925159454345703000

Γεωγραφικό μήκος: 22.992710113525391000

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Λουτράκι

Περιγραφή - ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Λουτράκι Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Λουτράκι Λουτράκι - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Εξατομικευμένης Ιατρικής καθώς και Πρότυπο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό κέντρο στην Πύλη της Πελοποννήσου.
Πρόκειται για σύγχρονο κτήριο στον Ισθμό της Κορίνθου (πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου - Νεροτσουλήθρες) και αποτελεί ένα Διαγνωστικό κέντρο ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος έχοντας ως «προτεραιότητα τον άνθρωπο».
Στελεχώνεται από διακεκριμένους Ιατρούς, έμπειρο Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό που χαρακτηρίζεται από προθυμία και αποτελεσματικότητα.
Η εμπειρία, η αξιοπιστία και η ποιότητα των υπηρεσιών του κέντρου εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα προς όλους τους ασθενείς που μας επιλέγουν συνειδητά και όχι τυχαία.
Τα τμήματα του κέντρου είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονες ιατρικές συσκευές υψηλής απόδοσης που εγγυώνται την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Επενδύσαμε σε τεχνολογία αιχμής με σκοπό να προσφέρουμε στους ασθενείς μας τις τελειότερες και πλέον αξιόπιστες μεθόδους Διάγνωσης και Θεραπείας.