ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Αθήνα
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Πανόρμου 52, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2106912359

Γεωγραφικό πλάτος: 37.992027282714844000

Γεωγραφικό μήκος: 23.760698318481445000

ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Αθήνα

Περιγραφή - ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Αθήνα Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η εταιρεία Χρυσός Μεταφορική δραστηριοποιείται στον χώρο της σύγχρονης μετακόμισης τα τελευταία 25 χρόνια. Έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες βρισκόμαστε δίπλα σας παρέχοντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες. Καλύπτουμε ολόκληρη την Αθήνα και την υπόλοιπη Αττική, όπως επίσης αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις προς οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.
Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο με φορτηγά, καθώς και ανυψωτικά μηχανήματα, που διευκολύνουν τις μεταφορές! Εξασφαλίζουμε, για όλους μας τους πελάτες, υψηλή ποιότητα και προνομιακές τιμές.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν, εάν επιθυμείτε, το πακετάρισμα όλων των οικοσκευών σας. Δίνουμε όλη μας την προσοχή σε εύθραυστα αντικείμενα, Η/Υ, γυάλινα σκεύη, καθώς και πίνακες. Υπάρχει επίσης δυνατότητα συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης επίπλων. Για τις μετακομίσεις, η εταιρεία Χρυσός, στην Αθήνα, διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, με ανυψωτικά μηχανήματα που καλύπτουν το ύψος πολλών ορόφων και διευκολύνουν τις μεταφορές. Έτσι η μετακόμιση εξασφαλίζεται ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές.

  • Δωρεάν Εκτίμηση Και Αξιολόγηση Του Χώρου Με ένα τηλεφώνημά σας, κλείνουμε ραντεβού μαζί σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ερχόμαστε στο χώρο σας, τον αξιολογούμε, συζητώντας μαζί.
  • Για τον μήνα Απρίλιο ισχύει έκπτωση 30% για μικρομεταφορές καθώς και για μετακομίσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε!