ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ - Αγρίνιο
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αγρίνιο Αγρίνιο - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Διεύθυνση: 6ο χλμ. Αγρινίου - Αντιρίου, όπισθεν Corali Club, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2641050901

Γεωγραφικό πλάτος: 38.332477569580078000

Γεωγραφικό μήκος: 21.763179779052734000

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ - Αγρίνιο

Περιγραφή - ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ - Αγρίνιο Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αγρίνιο Αγρίνιο - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Μεταφορές - μετακομίσεις - αποθηκεύσεις - διανομές - ανυψωτικά μηχανήματα - Αγρίνιο - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Η μεταφορική εταιρεία Χαροκόπος Επαμεινώνδας με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, αποτελεί μια από τις πλέον αξιόλογες λύσεις στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών με έδρα στο 6ο χλμ Αγρινίου – Αντιρρίου και δύο υποκαταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Διαθέτουμε έντεκα σύγχρονα φορτηγά για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, όπως η Agrino, και αναλαμβάνουμε την αποθήκευση αλλά και διανομή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Εξειδικευόμαστε στη μεταφορά γεωργικών ειδών – σπόρων με ανατρεπόμενο όχημα.
Η ασφάλεια των μεταφερόμενων εμπορευμάτων και η ταχύτητα διανομής αποτελούν προτεραιότητά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Αναλαμβάνουμε επίσης και μετακομίσεις οικοσκευών, επαγγελματικών χώρων και δημοσίων υπηρεσιών με δωρεάν αμπαλάρισμα και εγγυημένη μεταφορά. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα της μετακόμισης μάς καθιστά σε θέση να αναλάβουμε με υπευθυνότητα οποιαδήποτε μετακόμιση, δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα συναντάμε. ​ Οι λογικές τιμές μας δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, γι’ αυτό και είμαστε πρώτοι στις επιλογές σας!
Δρομολόγια
Καθημερινά δρομολόγια & καθημερινές αναχωρήσεις από και προς:

  • Αγρίνιο - Αθήνα
  • Αγρίνιο - Θεσσαλονίκη