ΑΝΤΩΝΕΛΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ DDS MS - Χαλάνδρι
Ιατροί - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Κόδρου 22, Χαλάνδρι, 15231, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2106741991

Γεωγραφικό πλάτος: 38.015670776367188000

Γεωγραφικό μήκος: 23.789293289184570000

ΑΝΤΩΝΕΛΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ DDS MS - Χαλάνδρι

Περιγραφή - ΑΝΤΩΝΕΛΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ DDS MS - Χαλάνδρι Ιατροί - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και του Texas A&M Baylor College of Dentistry στο Dallas των ΗΠΑ (Prosthodontics Specialty Certificate & Master of Science in Oral Biology).
Στην Οδοντιατρική Κλινική ANTONELLIS DENTAL SPECIALISTS αναλαμβάνουμε κάθε είδους περιστατικό, από τα πλέον απλά έως τα πλέον σύνθετα, τα οποία αντιμετωπίζονται από εξειδικευμένους ιατρούς. Βασική αρχή της θεραπευτικής μας φιλοσοφίας είναι το γεγονός ότι για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις που αποκτώνται μόνο μέσα από πολυετή ενασχόληση με το αντικείμενο σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Όλες οι θεραπευτικές ενέργειες είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού & υπεύθυνου σχεδιασμού για κάθε περιστατικό με έμφαση στη μακροβιότητα & την εύκολη συντήρηση του αποτελέσματος.
Πρώτη προτεραιότητα κάθε σχεδίου θεραπείας μας, από το απλούστερο έως το πιο πολύπλοκο, είναι η ικανοποίηση της βασικής αιτίας που οδηγεί τον ασθενή στην κλινική μας με όσο το δυνατόν συντομότερες & λιγότερες συνεδρίες. Θεωρούμε ότι η ενημέρωση & επιμόρφωση των ασθενών είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση κάθε περιστατικού, γι’ αυτό και επενδύουμε χρόνο στην επικοινωνία και την ανάλυση κάθε απορίας.