ΜΠΙΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Βέροια
Υπηρεσίες Νομικές - Βέροια Βέροια - ΗΜΑΘΙΑΣ

Διεύθυνση: Ίωνος 2, Βέροια, 59132, ΗΜΑΘΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2331020000

Γεωγραφικό πλάτος: 40.520187377929688000

Γεωγραφικό μήκος: 22.199417114257813000

ΜΠΙΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Βέροια

Περιγραφή - ΜΠΙΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Βέροια Υπηρεσίες Νομικές - Βέροια Βέροια - ΗΜΑΘΙΑΣ

Το γραφείο του δικηγόρου Γεωργίου Μπιλέκα λειτουργεί στη Βέροια από το 1995, προσφέροντας υψηλού επιπέδου νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Το γραφείο παρέχει νομικές υπηρεσίες για όλο το φάσμα του αστικού και εμπορικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένου και του δικαίου του ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, έχει τη δυνατότητα να αναλάβει υποθέσεις αστικού, εργατικού και εμπορικού δικαίου, με έμφαση σε θέματα δικαίου εταιριών και ειδικά ανώνυμων εταιριών, εμπορικών συμβάσεων, βιομηχανικής ιδιοκτησίας και σημάτων, καθώς και φορολογικού, διοικητικού δικαίου και δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε επιχειρήσεις, σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους.
Το δικηγορικό γραφείο «Γεώργιος Μπιλέκας & Συνεργάτες», με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση των στελεχών του και την αδιάλειπτη και ακαταπόνητη καθημερινή ενασχόλησή τους με τις υποθέσεις που τους ανατίθενται, σε συνδυασμό με το δυναμικό χαρακτήρα του ιδρυτή του, δικηγόρου Γεωργίου Μπιλέκα, εγγυάται αφ’ ενός την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών, αφ’ ετέρου την ασφαλή, ταχύτατη και πλήρη διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων.