ΕΞΕΛΙΞΗ – ΤΟ ΕΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ - Γιαννιτσά
Ιατροί - Γιαννιτσά Γιαννιτσά - ΠΕΛΛΑΣ

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 35, Γιαννιτσά, 58100, ΠΕΛΛΑΣ

Τηλέφωνο: 2382025255

Γεωγραφικό πλάτος: 40.784915924072266000

Γεωγραφικό μήκος: 22.410696029663086000

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΤΟ ΕΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ - Γιαννιτσά

Περιγραφή - ΕΞΕΛΙΞΗ – ΤΟ ΕΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ - Γιαννιτσά Ιατροί - Γιαννιτσά Γιαννιτσά - ΠΕΛΛΑΣ

Τα κέντρα ΕΞΕΛΙΞΗ - ΤΟ ΕΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες έγκαιρης αξιολόγησης, συστηματικής θεραπείας και ταχείας αντιμετώπισης των διαταραχών του λόγου, ομιλίας, φωνής, κίνησης, συμπεριφοράς και μάθησης σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε έφηβους καθώς και σε ενήλικες.
Στα κέντρα μας δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην έγκαιρη και σωστή διάγνωση των παιδιών, εφήβων, ενήλικων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, γιατί πιστεύουμε ότι η σωστή και λεπτομερής διάγνωση είναι η αρχή ενός αποτελεσματικού θεραπευτικού προγράμματος. Η επιστημονική ομάδα του κέντρου πλαισιωμένη από ειδικούς επιστήμονες, συνεργάζεται για την αξιολόγηση του παιδιού/εφήβου, ενήλικα και αφού εκτιμήσει και τις πληροφορίες από ανάλογους γιατρούς (π.χ. παιδίατρους, παιδοψυχολόγους, νευρολόγους, ωτορινολαρυγγολόγους, κ.α.) και άλλους ειδικούς (π.χ. δασκάλους) θέτει από κοινού τους στόχους της θεραπείας. Επανεκτιμήσεις γίνονται σε συχνό χρονικά διαστήματα για τον επαναπροσδιορισμό των θεραπευτικών στόχων.
Εφαρμογή σύγχρονων διαγνωστικών test και ειδικού παιδαγωγικού υλικού Σφαιρική παρακολούθηση ατόμων σε προσωπική βάση και σε επίπεδο ομάδας