ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ - ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ - Κηφισιά
Ιατροί - Κηφισιά Κηφισιά - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Τρικούπη Χαριλάου 177, Κηφισιά, 14564, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2114037763

Γεωγραφικό πλάτος: 38.087211608886719000

Γεωγραφικό μήκος: 23.805650711059570000

ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ - ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ - Κηφισιά

Περιγραφή - ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ - ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ - Κηφισιά Ιατροί - Κηφισιά Κηφισιά - ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργάζομαι ως λογοθεραπεύτρια- λογοπεδικός από το 2001 έως σήμερα και είμαι απόφοιτος του πανεπιστημίου Leeds Metropolitan University (UK), στην Αγγλία . Μέσα στις αρμοδιότητες μου και στο ρόλο μου ως λογοπεδικός - λογοθεραπεύτρια είναι η αξιολόγηση, η διάγνωση, η οργάνωση θεραπευτικών προγραμμάτων και η υλοποίηση τους μέσα από εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις. Τα προγράμματα παρέμβασης τα οποία παρέχονται στο χώρο μας στηρίζονται στην εξειδικευμένη γνώση (ΑΘΗΝΑ test, The Michael Palin Centre approach: για παιδιά που τραυλίζουν, PECS, TEACH, ΑΒΑ, Intensive Interaction, Μέταφων). Μέλος του Royal College of Speech and Language Therapists και του Πανελλ. Συλλ. Λογοθεραπευτών.
Εργάζομαι με παιδιά και ενήλικες που παρουσιάζουν αρθρωτικές και φωνολογικές και γλωσσικές διαταραχές, δυσκολίες στη φωνή, στο λόγο, στην ομιλία και την επικοινωνία τους, μαθησιακές δυσκολίες, αναπτυξιακές και αισθητηριακές διαταραχές σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο .Έχοντας υπάρξει πολλές φορές μέλος μία διεπιστημονικής ομάδας γνωρίζω καλά τη σημαντικότητα της συνεργασίας με τις άλλες ειδικότητες ώστε να μπορείς ο θεραπευτής να αναπτύξει εξατομικευμένα η ομαδικά θεραπευτικά προγράμματα καθώς και στο να ακολουθήσει μία ολιστική προσέγγιση στη δουλειά του. Εκτός από τους πελάτες μου συνεργάζομαι άμεσα με τις οικογένειές τους και όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται μαζί τους.
Έχω εργασθεί σε διάφορες δομές στην Αγγλία και στην Ελλάδα και αποτελώ ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών –Λογοθεραπευτών Ελλάδος και του Royal College of Speech and Language Therapists της Αγγλίας.
Μαρία Ράπτη, Bsc, MSC, HCPC, PAL