ΓΚΙΚΑ Μ. ΦΩΤΕΙΝΗ - Παλαιό Φάληρο
Ένδυση - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Ευξείνου Πόντου 224 \u0026 Μάρκου Μπότσαρη, Παλαιό Φάληρο, 17563, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2109831041

Γεωγραφικό πλάτος: 37.930801391601563000

Γεωγραφικό μήκος: 23.710920333862305000

ΓΚΙΚΑ Μ. ΦΩΤΕΙΝΗ - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΓΚΙΚΑ Μ. ΦΩΤΕΙΝΗ - Παλαιό Φάληρο Ένδυση - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Το όνομα Φωτεινή Μ. Γκίκα έχει ταυτιστεί πλέον με την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την αξιοπιστία που αναζητάμε όλοι μας στις ιδιαίτερες και μοναδικές στιγμές της ζωής μας.
Η ιστορία της επιχείρησής μας είναι μακρόχρονη με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, καταφέρνοντας να παρακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας και να σας προτείνουμε ευφάνταστες και πρωτότυπες ιδέες οι οποίες να σας σκιαγραφούν στη δική σας σημαντική μέρα.
Ξεκινήσαμε πριν 25 χρόνια από τον χώρο της καλλιτεχνικής εκτύπωσης και παράλληλα με αργά αλλά σταθερά βήματα αναπτυχθήκαμε στον τομέα Γάμου – Βάπτισης και Διακόσμησης. Φτάνοντας στο σήμερα έχουμε δημιουργήσει για εσάς ένα μοναδικό εκθεσιακό χώρο στο Π. Φάληρο. Ο μοναδικής αισθητικής χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος για να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας: για τον γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, την κουμπαριά σας, τον Νονό ή την Νονά, τον στολισμό και τη διακόσμηση των ιδιαίτερων στιγμών της ζωής σας. Πιστεύουμε πως ένα μυστήριο θεωρείται ολοκληρωμένο όταν από το πρώτο στοιχείο του όπως είναι το προσκλητήριο, η μπομπονιέρα μέχρι και την τελευταία μικρή πινελιά στη διακόσμηση θα πρέπει να υπάρχει η αρμονία, η συνέχεια, η φινέτσα, η κομψότητα, η δικιά σας προσωπική πινελιά.
Εμείς έχουμε καταφέρει με σεβασμό στον πελάτη και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες πρωτότυπες λύσεις με ποιότητα, υψηλό γούστο, στυλ, έμπνευση και κυρίως αγάπη για αυτό που κάνουμε για τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, ώστε σίγουρα να σας μείνουν αξέχαστα και να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας.