ΨΑΘΑΣ ΗΛΙΑΣ - GREEN INNOVATION - Γλυφάδα
Οικοδομικά Υλικά - Εργοληψίες - Γλυφάδα Γλυφάδα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 20, Γλυφάδα, 16675, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2114026047

Γεωγραφικό πλάτος: 37.864910125732422000

Γεωγραφικό μήκος: 23.749279022216797000

ΨΑΘΑΣ ΗΛΙΑΣ - GREEN INNOVATION - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΨΑΘΑΣ ΗΛΙΑΣ - GREEN INNOVATION - Γλυφάδα Οικοδομικά Υλικά - Εργοληψίες - Γλυφάδα Γλυφάδα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Green Innovation, μέλος του της Energylines Group και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της ΕΠΑ Αττικής μέσω της Gasline Group είναι μια ενεργειακή εταιρεία, η οποία ασχολείται τόσο με το μελετητικό κομμάτι όσο και με το κατασκευαστικό, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις.
Ασχολούμαστε επί σειρά πολλών ετών με έργα γενικών κατασκευών και πλέον με τα εφόδια που μας εξασφαλίζει η συνεχής ακαδημαϊκή και τεχνική κατάρτιση των στελεχών μας, μπορούμε να εγγυηθούμε πως κάθε πελάτης μας θα λάβει την καλύτερη λύση, πάντα με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας, λόγω και της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας την οποία αντιμετωπίζουμε.
Το φάσμα εργασιών της εταιρείας μας ξεκινά από τις απλούστερες ανακαινίσεις, αδειοδοτήσεις καταστημάτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, πιστοποιητικά και μελέτες έργων φυσικού αερίου, μέχρι και τη μελέτη και κατασκευή υπερσύγχρονων τεχνολογικά έργων ενεργειακής αναβάθμισης, κλιματισμού, εξαερισμού και θέρμανσης.
Η εταιρεία Green Innovation ιδρύθηκε το 2013, στην περιοχή της Αθήνας. Όντας μια νέα εταιρεία, φτιαγμένη από νέους ανθρώπους στοχεύει σε υψηλά standards υπηρεσιών και κατασκευών, με σκοπό να καταξιωθεί στο χώρο της Ενέργειας. Ελπίζω μέσα από τη δουλειά μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και να προχωρήσουμε μαζί σε μία νέα εποχή, εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων και προστασίας του περιβάλλοντος.