ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΕΛΛΥ MSC - Θεσσαλονίκη
Αισθητική - Ομορφιά - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 24, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2316008740

Γεωγραφικό πλάτος: 40.633335113525391000

Γεωγραφικό μήκος: 22.940128326416016000

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΕΛΛΥ MSC - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΕΛΛΥ MSC - Θεσσαλονίκη Αισθητική - Ομορφιά - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Διαιτολόγος Μιχαηλίδου Κέλλυ MSC στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία (King’s College, London) και εξειδίκευση στον διαβήτη και τα τεχνητά γλυκαντικά. Είναι τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος Ιατρικού Βελονισμού από το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Βορείου Ελλάδος, πιστοποιημένο από την ICMART.
Το κεντρικό διαιτολογικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα υποκατάστημα στο κέντρο του Κιλκίς. Το πρότυπο αυτό γραφείο είναι ένας χώρος στον οποίο παρέχονται υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας. Τα προγράμματα διατροφής είναι απολύτως εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις επιμέρους ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός.
Στα πλαίσια της ολιστικής προσέγγισης στη διαχείριση του βάρους, στοχεύοντας στην εξισορρόπηση σώματος, πνεύματος και μυαλού, παρέχονται υπηρεσίες ιατρικού βελονισμού.
Κάθε θεραπεία διαμορφώνεται και προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες, παθήσεις και ιδιαιτερότητες του οργανισμού κάθε ανθρώπου, τόσο σε επίπεδο επιλογής των σωστών σημείων εφαρμογής των βελονών στο σώμα, όσο και σε επίπεδο διαιτολογίου.
Επίσης, γίνεται βελονισμός, με μεγάλη επιτυχία, και για διακοπή καπνίσματος, γυναικολογικές διαταραχές, διαταραχές άγχους, οσφυοϊσχιαλγίες και πολλές άλλες παθήσεις.

2ο Ιατρείο στο Κιλκίς 25ης Μαρτίου 6, Τηλ. Για ραντεβού 6947499160 κάθε Δευτέρα και Πέμπτη