ΖΕΡΔΕΛΗ ΑΡΤΕΜΙΣ - Θεσσαλονίκη
Αισθητική - Ομορφιά - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 101, Θεσσαλονίκη, 54643, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 6976671746

Γεωγραφικό πλάτος: 40.607860565185547000

Γεωγραφικό μήκος: 22.953464508056641000

ΖΕΡΔΕΛΗ ΑΡΤΕΜΙΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΖΕΡΔΕΛΗ ΑΡΤΕΜΙΣ - Θεσσαλονίκη Αισθητική - Ομορφιά - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Άρτεμις Ζερδελή είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και πτυχιούχος Personal Trainer.
Αυτό το διάστημα παρακολουθεί το μεπαπτυχιακό πρόγραμμα του ΑΤΕΙ Νοσηλευτικής Θεσσαλονίκης με τίτλο "Θεραπευτική αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη". Επίσης κατέχει επιμόρφωση από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο "Κλινική διατροφή".
Εργάζεται με ραντεβού ενώ υπάρχει η δυνατότητα κατ' οίκον επίσκεψης.
Παρέχονται εξατομικευμένα διαιτολογικά πλάνα και συμβουλές σε άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος, σε όσους επιθυμούν να συντηρήσουν το υπάρχον βάρος τους αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν αύξηση βάρους. Πραγματοποιείται ανάλυση σύστασης σώματος, και μετρήσεις όσον αφορά το ποσοστό λίπους του σώματος, ποσοστό μυικής μάζας, βάρος κόκκαλων, ποσοστό ενυδάτωσης, μέτρηση κατανομής λίπους στο σώμα, καθώς και μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμου (BMR= πόσες θερμίδες απαιτούνται ημερησίως).
Ακόμη, παρέχονται διαιτολόγια για αθλητές, εγκυμονούσες, παιδιά, έφηβους, άτομα με έλλειψη σε θρεπτικά συστατικά, άτομα με διαβήτη, χοληστερίνη, αρτηριακή πίεση, αυξημένο σάκχαρο ή άλλες παθολογικές καταστάσεις αλλά και θεραπευτική διαιτολογική αντιμετώπιση σε άτομα με ψυχογενείς διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία).