ΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ - Αγία Παρασκευή
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Παναγούλη Αλέκου 45, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2106006848

Γεωγραφικό πλάτος: 38.019779205322266000

Γεωγραφικό μήκος: 23.837919235229492000

ΑΝΔΡΕΟΥ  - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ - Αγία Παρασκευή

Περιγραφή - ΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ - Αγία Παρασκευή Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η μεταφορική ΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ είναι από τις παλαιότερες μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα που ειδικεύτηκε στην οικιακή μετακόμιση εδώ και 40 χρόνια. Με το μόνιμο και έμπειρο προσωπικό μας, αναλάβανουμε μετακομίσεις οικοσκευών και γραφείων (και τακτοποίηση αρχείων) στην Αθήνα αλλά και προς οποιοδήποτε σημείο από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο (και εξωτερικό), οικονομικές μικρομεταφορές, αποθηκεύσεις, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ειδικά για Κύπρο, υπάρχουν φορτωτικές κάθε εβδομάδα, από ένα δέμα (ανεξαρτήτως κιλών) έως πλήρη οικοσκευή σε κοντέινερ. Σε όλες τις μετακομίσεις, προτείνουμε και παρέχουμε κατάλληλη για κάθε περίσταση συσκευασία των επίπλων του σπιτιού σας (τραπεζαρία, σαλόνι κρεβατοκάμαρα, πιάνο κ.λπ.) με λογικές τιμές, μαζί με τη μεταφορά μέσα στο νέο σας σπίτι, όπου αποσυσκευάζουμε τα έπιπλα και τα τοποθετούμε στο σημείο που μας υποδεικνύετε. Αποσυνδέουμε (και επανασυνδέουμε) όποιο έπιπλο χρειαστεί και αποσυνδέουμε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Για μεταφορές των κρεμαστών ρούχων σας διαθέτουμε δωρεάν ειδικές κλειστές χάρτινες ντουλάπες με ενσωματωμένες κρεμάστρες. Η μεταφορική εταιρεία μας σας παρέχει επίσης ανυψωτικά μηχανήματα χωρίς επιπλέον χρέωση διοτι είναι ιδιόκτητα μιθώνονται και ξεχωριστά για τη μετακομιση των επίπλων σας κατευθείαν από το μπαλκόνι στο φορτηγό με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να ταλαιπωρούνται τα έπιπλα από τις σκάλες του κτηρίου και να ενοχλούνται οι γείτονες.
Φυσικά, μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη συσκευασία της οικοσκευής σας - δηλαδή και τα μικροαντικείμενα. Αυτό σημαίνει πλήρη ανάθεση σε εμάς της μετακόμισης σας, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε και να χάσετε πολύτιμο χρόνο.