ΜΑΡΚΟΥ Κ. ΝΙΚΟΣ D.D.S., M.SC. - Αθήνα
Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Σεβαστουπόλεως 17, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11526, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2107788210

Γεωγραφικό πλάτος: 37.987148284912109000

Γεωγραφικό μήκος: 23.763551712036133000

ΜΑΡΚΟΥ Κ. ΝΙΚΟΣ D.D.S., M.SC. - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΑΡΚΟΥ Κ. ΝΙΚΟΣ D.D.S., M.SC. - Αθήνα Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Είμαστε μία ομάδα οδοντιάτρων με τριετή αποκλειστική εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία, που έχουμε ειδικευθεί και μετεκπαιδευθεί στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης, Αθηνών, και Tufts Βοστώνης και ταυτόχρονα συμμετέχουμε ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία στο αντικείμενό μας.
Η φιλοσοφία μας έχει πρωτίστως ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και προσβλέπει στη διαρκή επιστημονική εξέλιξη και τελειοποίηση. Επιθυμούμε να αποκτήσουμε και να εδραιώσουμε μία προσωπική σχέση με τους ασθενείς μας, που θα βασίζεται στην άνεση, την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια.
Τα εχέγγυα που έχουμε αποκτήσει από την πολυετή εκπαίδευσή μας, η μεγάλη μας κλινική εμπειρία και ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός του ιατρείου μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, βασισμένες στην επιστημονική τεκμηρίωση, με προηγμένες τεχνικές ελάχιστης παρέμβασης.
Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτό που επιθυμούμε το μπορούμε κιόλας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να βρούμε τη λύση που είναι η ιδανικότερη για εσάς.