ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ Β. ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Άγιος Δημήτριος
Ιατροί - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Όλγας) 85 \u0026 Κυμοθόης 69, Άγιος Δημήτριος, 17236, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2109737011

Γεωγραφικό πλάτος: 37.947498321533203000

Γεωγραφικό μήκος: 23.739690780639648000

ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ Β. ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Άγιος Δημήτριος

Περιγραφή - ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ Β. ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Άγιος Δημήτριος Ιατροί - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - ΑΤΤΙΚΗΣ

Το οδοντιατρείο μπορεί να εξυπηρετήσει όλα τα οδοντιατρικά περιστατικά. Βασική του φιλοσοφία είναι η παροχή εξατομικευμένης και στοχευμένης παροχής οδοντιατρικής περίθαλψης με γνώμονα, τον ασθενή, εσάς.
Για λόγους συνεχούς επιμόρφωσης, εκτός από τον προπτυχιακό τίτλο, στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και την παρακολούθηση ημερίδων, τη συμμετοχή σε οδοντιατρικά συνέδρια και τη συγγραφή άρθρων σε οδοντιατρικά περιοδικά είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της Βιολογίας Στόματος, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση την Αισθητική Οδοντιατρική.
H σύγχρονη θεώρηση της οδοντιατρικής περιλαμβάνει και επιβάλλει τη συνεχή επιμόρφωση, την ελάχιστη παρέμβαση (minimally evasive dentistry) και τη επανεξέταση (recall / check up), έννοιες που συμφωνούν με τη φιλοσοφία του ιατρείου για την διασφάλιση του υψηλότατου δυνατού επιπέδου στοματικής υγείας. Στο τελευταίο συμβάλει και η συνεργασία με καταξιωμένους εξειδικευμένους συνεργάτες.
Για την παροχή της καλύτερης δυνατής οδοντιατρικής περίθαλψης το ιατρείο λειτουργεί κυρίως με προκαθορισμένα ραντεβού. Έτσι εξασφαλίζεται ότι ο ασθενής δε θα περιμένει άσκοπα στην αίθουσα αναμονής.
Τέλος, υπάρχει δυνατότητα κατ’ οίκον Οδοντιατρικής περίθαλψης (κατάκοιτοι, ηλικιωμένοι, άτομα με νοητική υστέρηση, κινητικά προβλήματα ή ψυχικά νοσήματα), με χρήση πλήρως εξοπλισμένης φορητής οδοντιατρικής μονάδας.
Υπάρχει εύκολη πρόσβαση μέσω μετρό (Σταθμός Δάφνης) και δυνατότητα parking.