ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗ ΑΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΑ - Πεύκα - Ρετζίκι
Ιατροί - Πεύκα - Ρετζίκι Πεύκα - Ρετζίκι - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λ. Παπανικολάου 109, Πεύκα - Ρετζίκι, 57010, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310676798

Γεωγραφικό πλάτος: 40.654579162597656000

Γεωγραφικό μήκος: 22.992439270019531000

ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗ ΑΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΑ - Πεύκα - Ρετζίκι

Περιγραφή - ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗ ΑΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΑ - Πεύκα - Ρετζίκι Ιατροί - Πεύκα - Ρετζίκι Πεύκα - Ρετζίκι - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όπου Τα Παιδιά Περνούν Καλά και Τα Δόντια Είναι Γερά!
Ένα οδοντιατρείο αποκλειστικά για παιδιά από 0-18 χρονών, ΑμεΑ, και γονείς που νοιάζονται για την στοματική υγιεινή των παιδιών τους, αλλά και των ίδιων.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε στο παιδί οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα περιβάλλον ειδικά σχεδιασμένο για το παιχνίδι και τη διασκέδαση των μικρών μας επισκεπτών, και όλα αυτά σε απόλυτα προσιτές τιμές.
Τόσο η αίθουσα αναμονής, όσο και ο χώρος του ιατρείου έχουν διαμορφωθεί ειδικά, έχοντας ως στόχο την καλή και ευχάριστη ψυχολογία του παιδιού, ώστε η επίσκεψη στον οδοντίατρο, ακόμη και για το παιδί που φοβάται, να είναι ευχάριστη και γεμάτη με παιχνίδι.
Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί αξίζει ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο και ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται με φροντίδα και σεβασμό. Προτεραιότητά μας, πάντα σε συνεργασία με τους γονείς, είναι η διασφάλιση της δια βίου στοματικής υγιεινής, από τα πρώτα παιδικά χρόνια, και όραμά μας είναι μία κοινωνία με χαμογελαστά παιδιά, που όχι μόνο δε φοβούνται τον οδοντίατρο, αλλά ο οδοντίατρος είναι φίλος τους.
Φροντίζουμε ωστε τα παιδιά, που υιοθετούν τις συνήθειες συστηματικής στοματικής υγιεινής από μικρή ηλικία και τη διατηρούν εφόρου ζωής.
Το ιατρείο παρέχει 24ωρη αντιμετώπιση οδοντιατρικού τραύματος και επειγόντων περιστατικών.