ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ MSC - Καλαμαριά
Ιατροί - Καλαμαριά Καλαμαριά - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Σουμελά 34, Καλαμαριά, 55132, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310486744

Γεωγραφικό πλάτος: 40.582958221435547000

Γεωγραφικό μήκος: 22.950359344482422000

ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ MSC - Καλαμαριά

Περιγραφή - ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ MSC - Καλαμαριά Ιατροί - Καλαμαριά Καλαμαριά - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Dr. med. dent. Θωμάς Μακρυνιώτης, MSc
Γενικός οδοντίατρος για όλη την οικογένεια με εξειδίκευση στα οδοντικά εμφυτεύματα και στη χειρουργική του στόματος με μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών υψηλής ιατρικής και αισθητικής δυσκολίας. Διδάκτορας και πτυχιούχος του πανεπιστημίου Ludwig-Maximilians-Universität του Μονάχου, Γερμανία. Μάστερ στην εμφυτευματολογία και την στοματική χειρουργική του πανεπιστημίου Donau-Universität του Krems, Αυστρία. Τακτικό μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Στοματικής Εμφυτευματολογίας (ICOI), της Γερμανικής Εταιρείας Στοματικής Εμφυτευματολογίας (DGOI) και της Γερμανικής Εταιρείας Οδοντικής και Στοματικής Παθολογίας (DGZMK).
Πιστοποιημένη εξειδίκευση για τη χρήση και για τους κανόνες ασφαλείας του Laser από το ερευνητικό κέντρο LIFE της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Ludwig-Maximilians-Universität του Μονάχου (2005).
Πιστοποιημένη εξειδίκευση για την εφαρμογή κι αξιολόγηση τρισδιάστατης οδοντιατρικής απεικόνισης (cone beam CT), σύμφωνη με τον γερμανικό κανονισμό ακτινοπροστασίας (Fachkunde im Strahlenschutz für die dentale Volumentomografie) (2014). Πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια επώνυμων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, επιστημονικών οργανώσεων (ICOI, DGOI, DGI, SCOI) και εταιρειών (Dentsply Implants, Geistlich Pharma, Straumann, Thommen Medical, Botiss Biomaterials, SIC invent) ειδικευμένων στα οδοντικά εμφυτεύματα, την αισθητική, τη στοματική χειρουργική και τις τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη οδοντιατρική (Βελονισμός, Laser, νανοϋβριδικά εμφρακτικά υλικά, συγκόλληση ακίνητων αποκαταστάσεων, χειρουργική των ιγμορείων, κατευθυνόμενη οστική και ιστική αναγέννηση, προπροσθετική αναγέννηση).