ΖΕΜΠΙΛΑ Φ. ΜΑΡΙΑ DDS MSc - Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Ιατροί - Νεάπολη Θεσσαλονίκης Νεάπολη Θεσσαλονίκης - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 11-13, Νεάπολη Θεσσαλονίκης, 56727, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310534233

Γεωγραφικό πλάτος: 40.650455474853516000

Γεωγραφικό μήκος: 22.936470031738281000

ΖΕΜΠΙΛΑ Φ. ΜΑΡΙΑ DDS MSc - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Περιγραφή - ΖΕΜΠΙΛΑ Φ. ΜΑΡΙΑ DDS MSc - Νεάπολη Θεσσαλονίκης Ιατροί - Νεάπολη Θεσσαλονίκης Νεάπολη Θεσσαλονίκης - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η οδοντίατρος Μαρία Φ. Ζεμπιλά διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το οποίο εξειδικεύεται στον τομέα της Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την οποία και αποφοίτησε το 2011. Την περίοδο 2012-2015, παρακολούθησε το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων στο Ομώνυμο Τμήμα, από το οποίο απέκτησε τον τίτλο του Master of Science (M.Sc) με Άριστα ΄΄10΄΄. Το θέμα της διπλωματικής της εργασίας ήταν: «Ο ρόλος του μοσχευματικού υλικού στην οστική απορρόφηση, μετά την άμεση τοποθέτηση εμφυτευμάτων στην αισθητική ζώνη».
Το 2015 συμμετείχε σε μεταδιδακτορική εργαστηριακή έρευνα, η οποία επιδοτήθηκε από το Ίδρυμα Κουλουρίδη και την εταιρεία Procter & Gamble. Το θέμα της έρευνας ήταν: «Η Διερεύνηση του ρόλου του Μεταγραφικού Παράγοντα Prx2, της Tenanscin-C και του TGF-β, στην ικανότητα επούλωσης των ούλων χωρίς ουλή, μετά από μοσχεύματα μαλακών ιστών». Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά καθώς και ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Διατελεί ενεργό μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, της ITI (International Team of Implantology) και της EAO (European Association for Osseointegration).
Διαθέτοντας τον πλέον υπερσύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό και εξειδικευμένους συνεργάτες, πρωταρχικός στόχος του ιατρείου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξατομικευμένης περίθαλψης σε όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής.

Το ιατρείο διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.