ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Κηφισιά
Ιατροί - Κηφισιά Κηφισιά - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 14Α, Κηφισιά, 14563, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 6972823202

Γεωγραφικό πλάτος: 38.086269378662109000

Γεωγραφικό μήκος: 23.831949234008789000

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Κηφισιά

Περιγραφή - ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Κηφισιά Ιατροί - Κηφισιά Κηφισιά - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πολυχρονάκης Νίκος είναι ψυχοθεραπευτής και δέχεται στο ιδιωτικό γραφείο του στην Κηφισιά καθώς και σε ιδιωτικό χώρο στην περιοχή του Χολαργού.
Απέκτησε το πτυχίο του στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική ψυχολογία στο Τμήμα Συμβουλευτικής του πανεπιστημίου Strathclyde University, UK. Στη συνέχεια απέκτησε από το ίδιο πανεπιστήμιο Master’s στη συμβουλευτική (MSc in Person Centred Counselling) με κύριο θέμα την εμπειρία της Πατρότητας («Fathers’ Perception of Their Role in Fatherhood: The effects of Counselling. An interpretative phenomenological analysis»).
Παράλληλα με την συμβουλευτική και ψυχοθεραπευτική του τετραετή εκπαίδευση, παρακολούθησε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα πάνω σε τομείς όπως Κλινική Ψυχοπαθολογία, Θετική Διαπαιδαγώγηση, Nonviolent Communication. Επιπλέον έχει εκπαιδευτεί και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής γονέων των εργαστηρίων PET (Parent Effectiveness Training) από την Gordon Training International (GTI) ενώ παράλληλα είναι επίσημος συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas.
Ειδικεύεται σε θέματα σχέσεων, οικογένειας, ζητημάτων διαπαιδαγώγησης και σήμερα ασχολείται με τη ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων, με διαλέξεις «αποτελεσματικής» επικοινωνίας κατά τα πρότυπα του Thomas Gordon καθώς και με διοργανώσεις των εργαστηρίων «Parent Effectiveness Training» και των εργαστηρίων «Μη-Βίαιης Επικοινωνίας» του M. Rosenberg (Center for Non-Violent Communication).

  • 1ο γραφείο Αριστοτέλους 14Α (πλατεία Πολιτείας), ΚΗΦΙΣΙΑ
  • 2ο γραφείο Ξανθίππου 2 & Μεσογείων 176 (στάση μετρό Εθνική Άμυνα), ΧΟΛΑΡΓΟΣ