ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ MD PHD - Αθήνα
Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λουκιανού 7, Αθήνα - Κολωνάκι, 10675, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2107219991

Γεωγραφικό πλάτος: 37.976799011230469000

Γεωγραφικό μήκος: 23.743865966796875000

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ MD PHD - Αθήνα

Περιγραφή - ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ MD PHD - Αθήνα Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πλαστικός Χειρουργός Τσεκούρας Αναστάσιος είναι Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής στο Μαιευτικό, Γυναικολογικό και Χειρουργικό Κέντρο «ΛΗΤΩ», Σύμβουλος Πλαστικός Χειρουργός του Τμήματος Μαστού της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και Επιστημονικός Συνεργάτης της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας. Απόφοιτος και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε την ειδικότητά του στην Πλαστική Χειρουργική στην Αγγλία. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Η.Π.Α (Emory University Hospital, Atlanta), στη Βραζιλία (Centro de Estudos Ivo Pitanguy) και στη Σλοβενία (University Medical Centre Ljubljana).
Έλαβε το δίπλωμα εξειδίκευσης στην Πλαστική Χειρουργική το 1999.
Διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα, στην οδό Λουκιανού 7, Κολωνάκι και στη Δυτική Ελλάδα στην οδό Μαξίμου Γραικού 33, στην Άρτα.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται και με μία από τις πιο επώνυμες κλινικές Αισθητικής Χειρουργικής στο Λονδίνο, όπου πραγματοποιεί αισθητικές επεμβάσεις με επιτυχία. Παράλληλα διατηρεί ιατρείο στη Harley Street, έχοντας πάντα ως βάση του την Αθήνα.
Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε πολλά ιατρικά περιοδικά. Είναι Reviewer του Βρετανικού Περιοδικού της Πλαστικής Χειρουργικής. Είναι μέλος του Βρετανικού Κολεγίου Πλαστικών Χειρουργών, της Αμερικανικής Ακαδημίας Κοσμητικής Χειρουργικής, της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών και πολλών άλλων Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών.