ΟΦΘΑΛΜΟΣ - Γλυφάδα
Ιατροί - Γλυφάδα Γλυφάδα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λ. Μεταξά Αγγέλου 13, Γλυφάδα, 16675, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2108940902

Γεωγραφικό πλάτος: 37.863361358642578000

Γεωγραφικό μήκος: 23.749977111816406000

ΟΦΘΑΛΜΟΣ - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΟΦΘΑΛΜΟΣ - Γλυφάδα Ιατροί - Γλυφάδα Γλυφάδα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο «Οφθαλμός» είναι το πρώτο Οφθαλμολογικό κέντρο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα Οφθαλμολογικά κέντρα της χώρας. Ιδρύθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο καθηγητή Σπύρο Γεωργαρά. H ιστορία του πάει χέρι-χέρι με την ανάπτυξη της χειρουργικής Οφθαλμολογίας στη χώρα μας από τη δεκαετία του ’80.
Η εμπειρία και η ικανότητα του επιστημονικού προσωπικού μας καθώς και η χρήση των πιο σύγχρονων διαγνωστικών θεραπευτικών και χειρουργικών μεθόδων οδηγούν στην ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική αποθεραπεία των ασθενών μας.
Η ομάδα μας συνεργάζεται με την Οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», της οποίας ο καθηγητής Σπύρος Γεωργαράς είναι διευθυντής, με την Οφθαλμολογική Χειρουργική Μονάδα του νοσοκομείου «Metropolitan», καθώς και προκειμένου για επεμβάσεις σε παιδιά με τη Χειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ».
Παράλληλα στις εγκαταστάσεις μας στη Γλυφάδα λειτουργεί υπερσύγχρονη Οφθαλμολογική χειρουργική Μονάδα Ημερήσιας νοσηλείας. Ο Οφθαλμός είναι το μόνο οφθαλμολογικό κέντρο στο οποίο η χειρουργική Μονάδα λειτουργεί αποκλειστικά για χρήση των χειρουργών του.
Βασιζόμενοι στη συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση του επιστημονικού προσωπικού μας, επενδύοντας συνεχώς σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό, ενισχύοντας το επιστημονικό δίκτυο συνεργασιών μας και συμμετέχοντας ενεργά διεθνώς στην εξέλιξη και την πρόοδο της οφθαλμολογικής επιστήμης και τέχνης, είμαστε στη μοναδική θέση να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση όλων των οφθαλμολογικών παθήσεων, ακόμη και εκείνων που θεωρούνται εξαιρετικά σπάνιες και δύσκολες στην εξειδικευμένη θεραπεία τους.