ΛΙΑΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αθήνα
Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας \u0026 Βεντήρη 1, 2ος όροφος, Hilton, Αθήνα, 11528, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2107241888

Γεωγραφικό πλάτος: 37.977161407470703000

Γεωγραφικό μήκος: 23.750879287719727000

ΛΙΑΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΛΙΑΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αθήνα Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Βασίλης Σ. Λιαράκος είναι Επιμελητής στην Οφθαλμολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Είναι κάτοχος Master του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας (F.E.B.O.).
Χειρουργεί στα διακεκριμένα Ιδιωτικά Θεραπευτήρια ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, Eye Day Clinic και στο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LASER.
Έχει εξειδικευθεί στη Χειρουργική του Κερατοειδούς και ιδιαίτερα στις Μεταμοσχεύσεις στο Rotterdam της Ολλανδίας, από τον Παγκοσμίου φήμης εφευρέτη των σύγχρονων τεχνικών Μεταμοσχεύσεων Gerrit Melles. Εκπαιδεύτηκε ιδιαίτερα στις τεχνικές DALK, DSEK και DMEK. Έργάζεται στο Netherlands Institute for Innovative Ocular Surgery (NIIOS), υπό τη διεύθυνση του Gerrit Melles, και στην Τράπεζα Μοσχευμάτων Amnitrans Eyebank Rotterdam.
Ιδιαιτέρως ασχολείται με τη Διαθλαστική Χειρουργική (LASER Μυωπίας) με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς μεθόδους (PRK, LASIK, Femtosecond LASER), με τη χειρουργική Καταρράκτη (ένθεση σύγχρονων ενδοφακών πολυεστιακών και αστιγματικών), με τη χειρουργική του Γλαυκώματος, με τη χειρουργική του πτερυγίου με χρήση Αυτομοσχευμάτων και Αμνιακής μεμβράνης και με τις Μεταμοσχεύσεις Κερατοειδούς.