ΟΞΥΓΟΝΟ2 - ΑΦΟΙ ΘΩΜΑΔΑΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Ο.Ε. - Θεσσαλονίκη
Φαρμακευτικά και Ιατρικά Είδη - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 120, Θεσσαλονίκη, 54644, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310204462

Γεωγραφικό πλάτος: 40.608772277832031000

Γεωγραφικό μήκος: 22.962766647338867000

ΟΞΥΓΟΝΟ2 - ΑΦΟΙ ΘΩΜΑΔΑΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Ο.Ε. - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΟΞΥΓΟΝΟ2 - ΑΦΟΙ ΘΩΜΑΔΑΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Ο.Ε. - Θεσσαλονίκη Φαρμακευτικά και Ιατρικά Είδη - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η εταιρεία Αφοί Ευστρατίου Θωμαδάκη ΟΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο του ιατρικού οξυγόνου και, εν γένει, των ιατρικών μηχανημάτων – συσκευών και αερίων. Με πολύχρονη εμπειρία, εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, διακρινόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που διασφαλίζουν την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, ιδιωτών και νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
Όλες οι ενέργειες της εταιρείας μας είναι σύμφωνες με τα Διεθνή Πρότυπα και Κανονισμούς και διαθέτουμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Ο χώρος της οξυγονοθεραπείας, των ιατρικών μηχανημάτων και των ιατρικών αερίων απαιτεί γνώση, κατάρτιση, εξειδίκευση και άψογο επαγγελματισμό. Η Αφοί Ευστρατίου Θωμαδάκη ΟΕ διαθέτει όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, ενώ μέλημά μας αποτελεί η απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η άψογη εξυπηρέτηση ατόμων που χρήζουν κατ’ οίκον νοσηλείας.
Απευθυνθείτε σε μας για ιατρικά μηχανήματα, συσκευές οξυγονοθεραπείας, ιατρικά & βιομηχανικά αέρια. Δεσμευόμαστε για την εγγυημένη εξυπηρέτησή σας, ενώ εργαζόμαστε καθημερινά με γνώμονα την εξέλιξη και την εξειδίκευση των συστημάτων παροχής ιατρικής βοήθειας.