ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡ. - Θεσσαλονίκη
Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Σβώλου Αλεξάνδρου 1, Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη - Κέντρο, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310221313

Γεωγραφικό πλάτος: 40.632522583007813000

Γεωγραφικό μήκος: 22.947658538818359000

ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡ. - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡ. - Θεσσαλονίκη Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Δρ Μανώλογλου Κωνσταντίνος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός, διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διδακτορική διατριβή στη ρήξη του προσθίου χιαστού συνδέσμου του γόνατος. Είναι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ και ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Ασχολούμαστε, εκτός από τις αθλητικές κακώσεις, με την τραυματολογία, αλλά και την επανορθωτική χειρουργική (Ολική αρθροπλαστική αρθρώσεων γόνατος και ισχίου). Το κέντρο μας εμπιστεύτηκαν πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι αθλητές που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στη χώρα μας.
Η κλινική εξέταση του ασθενούς περιλαμβάνει τη χρήση του υπερήχου (SONOSCAPE A6), σε περιπτώσεις φυσικά που κρίνεται απαραίτητο, όπως σε μυϊκούς τραυματισμούς, σε παθήσεις του ώμου, σε ρήξεις τενόντων και σε τενοντοπάθειες, Η κάκωση του προσθίου χιαστού ολοκληρώνεται με τη χρήση του ΚΤ-2000 Αρθρόμετρου, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η ακριβέστερη διάγνωση της πάθησης.
Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα, όπου κρίνεται απαραίτητο, να ξεκινήσουν την αντιμετώπιση των παθήσεών τους με τη χρήση του κρουστικού υπέρηχου (Shockwave), καθώς και με τη χρήση αυτόλογων παραγόντων αίματος (PRP). Η τελευταία καινοτομία του κέντρου αφορά τη χρήση βλαστοκυττάρων στις χόνδρινες βλάβες αλλά και στην οστεοαρθρίτιδα των μεγάλων αρθρώσεων.

Δευτέρα έως Πέμπτη από 10:00 έως 12:00 στο Ιατρείο Νο25 στο Διαβαλκανικό κατόπιν ραντεβού.