ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, PhD, FEBOT, FEBHS – ORTHOPEDICARE - Νέο Ηράκλειο
Ιατροί - Νέο Ηράκλειο Νέο Ηράκλειο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Πεύκων 13, σταθμός ΗΣΑΠ, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2177075109

Γεωγραφικό πλάτος: 38.048091888427734000

Γεωγραφικό μήκος: 23.766210556030273000

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, PhD, FEBOT, FEBHS – ORTHOPEDICARE - Νέο Ηράκλειο

Περιγραφή - ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, PhD, FEBOT, FEBHS – ORTHOPEDICARE - Νέο Ηράκλειο Ιατροί - Νέο Ηράκλειο Νέο Ηράκλειο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Δρ. Κασιμάτης Γεώργιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, απόφοιτος του Παν/μίου Πατρών, με ιδιωτικά ιατρεία στο Ν. Ηράκλειο και το Μαρούσι. Μετά την ειδικότητά του στο Παν/μιακό Νοσ/μείο Πατρών, ολοκλήρωσε το Διδακτορικό του με «Άριστα» και στη συνέχεια εξειδικεύθηκε σε μεγάλα κέντρα του εξωτερικού πάνω σε επεμβάσεις αποκατάστασης των οστών και των αρθρώσεων και έλαβε τον τίτλο του “Fellow” από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (FEBOT) κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων.
Στη συνέχεια και για μια πενταετία ασχολήθηκε με το ‘Ανω Άκρο – Μικροχειρουργική και το 2012, κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων που διεξήγαγε ο επίσημος φορέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Χειρουργική του Χεριού (FESSH) στην Αμβέρσα (Βέλγιο), πιστοποιήθηκε στη Χειρουργική του Χεριού ως “Fellow of the European Board in Hand Surgery” (FEBHS). Την πιστοποίηση αυτή ακόμα και σήμερα κατέχουν ελάχιστοι Έλληνες Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί. Έχει ασχοληθεί επισταμένα με το αντικείμενο του ώμου και είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ώμου-Αγκώνα (SECEC).
Ο Δρ. Κασιμάτης Γεώργιος έχει επίσης σημαντική εμπειρία σε περιστατικά αρθροσκοπήσεων και αρθροπλαστικών (γόνατος, ισχίου, ώμου), ενώ αναλαμβάνει παιδιά με ορθοπαιδικά προβλήματα, καθώς και ασθενείς με προβλήματα μυοσκελετικής ογκολογίας.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με τις νεότερες μεθόδους ελάχιστης παρεμβατικότητας συμπεριλαμβανομένων της αρθροσκόπησης, των διαδερμικών τεχνικών, αλλά και των αρθροπλαστικών ταχείας ανάρρωσης (Fast-Track αρθροπλαστικές).