ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΡΗ - Βάρη
Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Βάρη Βάρη - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λ. Βάρης, πρώην Κτήριο Σ.Ε.Ο., Βάρη, 16672, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2108973614

Γεωγραφικό πλάτος: 37.835178375244141000

Γεωγραφικό μήκος: 23.800149917602539000

ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΡΗ - Βάρη

Περιγραφή - ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΡΗ - Βάρη Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Βάρη Βάρη - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Άκτιος, ένας πολύχρωμος και ζωντανός οργανισμός φροντίδας με δυναμικότητα 270 κλινών σε 4 Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων σας προτείνει ένα ιδιαίτερο μοντέλο φροντίδας, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Στις Μονάδες μας Άκτιος και Άκτιος Μονάδα Alzheimer, που λειτουργούν στην Αγία Παρασκευή, Άκτιος Οδηγός που λειτουργεί στη Βάρη, καθώς και στον Άκτιο Αρτ Παλάς, που λειτουργεί στο Μαρούσι, δίνουμε έμφαση σε υπηρεσίες φιλοξενίας, νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης από εγκεφαλικά και κατάγματα και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άνοια και τη νόσο Alzheimer.
Η νέα μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Άκτιου, «Άκτιος Οδηγός» λειτουργεί στο πρώην εκπαιδευτικό κέντρο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) στη Βάρη Αττικής.
Η Μονάδα εξειδικεύεται:

  • Στη φροντίδα ανθρώπων που πάσχουν από άνοια, μια διαταραχή που επηρεάζει το σύνολο των γνωστικών λειτουργιών του εγκεφάλου.
  • Στην περίθαλψη ανθρώπων που χρειάζονται υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης από εγκεφαλικά και κατάγματα.
  • Στη φιλοξενία ηλικιωμένων που αναζητούν έναν προστατευμένο τρόπο διαβίωσης με νοσηλευτική φροντίδα, ιατρική επίβλεψη και δραστηριότητες.