ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ MD MSC - Χαλάνδρι
Ιατροί - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πεντέλης 19, Χαλάνδρι, 15233, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2106800144

Γεωγραφικό πλάτος: 38.023509979248047000

Γεωγραφικό μήκος: 23.803419113159180000

ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ MD MSC - Χαλάνδρι

Περιγραφή - ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ MD MSC - Χαλάνδρι Ιατροί - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής Σταυριανάκος Κυριάκος, MD, MSc είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Πετρίλου και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική, έχοντας εργαστεί στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, στη Νευρολογική Κλινική του Α’ Νοσοκομείου ΙΚΑ και στην Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. “Η Σωτηρία”.
Έχει εκπαιδευτεί στις πλέον σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας των ψυχιατρικών διαταραχών.
Έχει εξειδικευτεί στην Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας και στην Πρόληψη των Ψυχιατρικών Διαταραχών, ολοκληρώνοντας με άριστη επίδοση το σχετικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Έχει καταρτιστεί στην αναγνώριση και αντιμετώπιση της αυτοκτονικής συμπεριφοράς.
Επιπλέον έχει μετεκπαιδευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στη Διάγνωση και Θεραπεία των Σεξουαλικών Δυσλειτουργιών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής και στη Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά σε ιατρικά συνέδρια και έχει λάβει μέρος στην εκπόνηση δημοσιεύσεων και επιστημονικών εργασιών.