ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΘΗ DR MD - Θεσσαλονίκη
Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 101, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2311291710

Γεωγραφικό πλάτος: 40.629703521728516000

Γεωγραφικό μήκος: 22.946556091308594000

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΘΗ DR MD - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΘΗ DR MD - Θεσσαλονίκη Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ιατρός Εναλλακτικής & Αισθητικής Ιατρικής κ. Ανθή Παπανικολάου, που διατηρεί το ιατρείο της στη Θεσσαλονίκη παρέχει μία σειρά από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με επαγγελματισμό και ευθύνη, βασισμένη στις γνώσεις της.
Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εναλλακτική ιατρική, με ειδίκευση στην ομοιοπαθητική, τη γνωστή ανά τον κόσμο φυσική μέθοδο θεραπείας, η οποία θεραπεύει με χαμηλό συγκριτικά με τις κλασικές ιατρικές μεθόδους κόστος, μόνιμα, ήπια και χωρίς καμία παρενέργεια.
Ο βελονισμός είναι ένα ακόμη από τα πεδία εξειδίκευσης της κ. Παπανικολάου, ενώ η ιατρός Εναλλακτικής & Αισθητικής Ιατρικής με έδρα της τη Θεσσαλονίκη ειδικεύεται και στον βελονισμό λίφτινγκ, που είναι μία θαυμάσια μέθοδος, καθώς δεν απαιτεί ενέσεις ή φάρμακα και εγγυάται αποτελέσματα που διαρκούν αρκετά χρόνια.
Στο ιατρείο της, μπορείτε να πραγματοποιήσετε botox, υαλουρανικό, πλάσμα lift και μεσοθεραπείες, ώστε να ανακτήσετε τη νεανική σας λάμψη και φρεσκάδα και να νιώσετε ξανά αυτοπεποίθηση.
Η ιατρός Εναλλακτικής & Αισθητικής Ιατρικής μπορεί να εγγυηθεί άψογα αποτελέσματα ανώδυνα και αναίμακτα, ενώ στο ιατρείο της στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει και καθαρισμό προσώπου, νήματα, αποτρίχωση και laser ανάπλασης.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη γιατρό για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλή ή να κλείσετε ραντεβού.