ΔΟΥΛΔΕΡΗΣ - Θεσσαλονίκη
Φαρμακευτικά και Ιατρικά Είδη - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Ερμού 36, δίπλα στον ΟΤΕ, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310280072

Γεωγραφικό πλάτος: 40.634407043457031000

Γεωγραφικό μήκος: 22.943737030029297000

ΔΟΥΛΔΕΡΗΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΔΟΥΛΔΕΡΗΣ - Θεσσαλονίκη Φαρμακευτικά και Ιατρικά Είδη - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η εταιρεία Δουλδέρης Πρωταγωνιστεί στον χώρο των Ακουστικών Βαρηκοΐας από το 1979. Με απόλυτα ανθρωποκεντρική προσέγγιση πετυχαίνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και εξατομικευμένα. Έχοντας δημιουργήσει ένα χώρο βασισμένο σε διεθνή πρότυπα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις ακοής με επαγγελματισμό, διασφαλίζοντας ότι πετυχαίνουμε το μέγιστο όφελος από την εφαρμογή Ακουστικών Βαρηκοΐας.

Τι προσφέρουμε:

  • Συμβουλευτική μέσα από την οποία αξιολογούμε τους παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή Ακουστικών Βαρηκοΐας και καταλήγουμε στη βέλτιστη λύση Ακοής.
  • Εξατομικευμένη εφαρμογή των Ακουστικών σας βασισμένοι σε μετρήσεις Real Ear Meauserements REM που διασφαλίζουν μία ολοκληρωμένη και άνετη εφαρμογή.
  • Συνεχή εξυπηρέτηση χάρη στο ολοκληρωμένο τμήμα Service που φροντίζει να επωφελείστε από την χρήση των Ακουστικών σας καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους.


Στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Για να μπορέσουν λοιπόν να φτιάξουν το δικό τους μέλλον, τους βοηθάμε να γνωρίσουν τον κόσμο όπως είναι, γεμάτο ήχους! Υπεύθυνα και με επαγγελματισμό προσφέρουμε λύσεις που έχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα σε παιδιά κάθε ηλικίας.
Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των λαρυγγοφώνων, και κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της από την αρχή μέχρι και σήμερα.