ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ - ΤΣΑΝΑΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Πειραιάς
Ιατροί - Πειραιάς Πειραιάς - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λαμπράκη Γρηγορίου 132, Πειραιάς, 18532, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2104130142

Γεωγραφικό πλάτος: 37.941356658935547000

Γεωγραφικό μήκος: 23.650182723999023000

ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ - ΤΣΑΝΑΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Πειραιάς

Περιγραφή - ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ - ΤΣΑΝΑΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Πειραιάς Ιατροί - Πειραιάς Πειραιάς - ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Κέντρο Πρόληψης και Θεραπείας Παιδιών και Εφήβων “ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ” είναι ένα πρότυπο θεραπευτικό κέντρο, που έχει σαν στόχο την παροχή θεραπευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε παιδιά και εφήβους.
Η θεραπευτική ομάδα του κέντρου στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του παιδιού, που προσεγγίζουν διεπιστημονικά κάθε περίπτωση.
Συγκεκριμένα, στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε έγκυρες διαγνωστικές δοκιμασίες, που εντοπίζουν αξιόπιστα τις αδυναμίες του παιδιού και εφαρμόζουμε εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα. Θεωρούμε απαραίτητη τη συνεργασία με τους γονείς, ιατρούς κι εκπαιδευτικούς του παιδιού με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ανάπτυξής του. Δίνουμε έμφαση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, πρώιμη παρέμβαση και στην αποτελεσματικότερη εφαρμογή του θεραπευτικού προγράμματος.
Το Κέντρο μας απευθύνεται σε άτομα με: Μαθησιακές δυσκολίες, Προβλήματα Λόγου - Ομιλίας - Φωνής, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα, Αναπτυξιακή Καθυστέρηση, Νοητική Υστέρηση, Εγκεφαλική Παράλυση, Διαταραχές Συμπεριφοράς, Σύνδρομα, Κινητικές διαταραχές.