ΚΕΘΕΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - Σχηματάρι
Ιατροί - Σχηματάρι Σχηματάρι - ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Διεύθυνση: Κορίνης \u0026 Χρυσανθέμων 2, Σχηματάρι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2262057388

Γεωγραφικό πλάτος: 38.345001220703125000

Γεωγραφικό μήκος: 23.580520629882813000

ΚΕΘΕΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - Σχηματάρι

Περιγραφή - ΚΕΘΕΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - Σχηματάρι Ιατροί - Σχηματάρι Σχηματάρι - ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Η λογοπεδικός Φωτεινή Παρασκευά παρέχει στο γραφείο της στο Σχηματάρι υπηρεσίες λογοθεραπείας υψηλού επιπέδου σε παιδιά και ενήλικες. Αναλαμβάνει την αντιμετώπιση όλου του φάσματος των διαταραχών λόγου, ομιλίας και φωνής, με τη χρήση σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων σε εξατομικευμένη βάση.
Είναι κάτοχος Bachelor in Logopaedics από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret του Εδιμβούργου, όπου ειδικεύτηκε σε θέματα παθολογίας λόγου, ομιλίας και φωνής σε άτομα κάθε ηλικίας. Μέσα από την ενδελεχή εξέταση κάθε περιστατικού, η λογοπεδικός αποσκοπεί στην πρόληψη, διάγνωση και αποκατάσταση κάθε διαταραχής, χρησιμοποιώντας την ενδεδειγμένη κάθε φορά προσέγγιση. Απώτερος στόχος είναι η ομαλή ένταξη κάθε ατόμου στο κοινωνικό ή σχολικό, εάν πρόκειται για παιδιά, περιβάλλον.
Μέσα από μεθόδους όπως η λογοθεραπεία, η εργοθεραπεία, το αναπτυξιακό και θεραπευτικό παιχνίδι, το θεατρικό παιχνίδι κ.ά., η λογοπεδικός ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Επικοινωνήστε με το γραφείο της λογοπεδικού Φωτεινής Παρασκευά στο Σχηματάρι και ενημερωθείτε έγκυρα και υπεύθυνα για τις διαταραχές λόγου και την αντιμετώπισή τους.