ΕΝΛΟΓΩ - Πάτρα
Ιατροί - Πάτρα Πάτρα - ΑΧΑΪΑΣ

Διεύθυνση: Αγίου Σπυρίδωνος 33, Πάτρα - Αγυιά, 26442, ΑΧΑΪΑΣ

Τηλέφωνο: 2610422863

Γεωγραφικό πλάτος: 38.268810272216797000

Γεωγραφικό μήκος: 21.743799209594727000

ΕΝΛΟΓΩ - Πάτρα

Περιγραφή - ΕΝΛΟΓΩ - Πάτρα Ιατροί - Πάτρα Πάτρα - ΑΧΑΪΑΣ

Το ''εν λόγω'' αποτελεί έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για τη θεραπεία παιδιών και εφήβων. Μέσα από έγκυρες και αναγνωρισμένες επιστημονικές μεθόδους εξασφαλίζουμε έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση και μέσω εφαρμογής στοχευμένης θεραπείας επιτυγχάνουμε άμεσα ολοκληρωμένη αποκατάσταση εξοικονομώντας τόσο από τον χρόνο των παιδιών όσο και από τον χρόνο των γονέων τους.
Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές με μοναδικά προγράμματα σχεδιασμένα από εμάς και εξειδικευμένα σε κάθε παιδί.
Στο χώρο μας μπορείτε να συναντήσετε τον ψυχολόγο μας ώστε άμεσα να τον συμβουλευτείτε για οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με το παιδί σας εντελώς δωρεάν.
Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στο παιδί σας από τη διεπιστημονική μας ομάδα (λογοθεραπευτή, ειδικό παιδαγωγό, ψυχολόγο) παρέχοντάς σας μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα για το παιδί σας.
Δεχόμαστε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία αποτρέποντας έτσι την οικονομική επιβάρυνση των γονέων.

  • Επιστημονικός υπεύθυνος: Δρ. Ανδρέας Μπέσσας Λογοθεραπευτής-Ειδικός Παιδαγωγός Ph.D.S.L.T. - μέλος του ΠΣΛ (Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών) -επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πατρών.