ΣΑΛΠΑ ΑΦΟΙ - ADEIASMA.GR - Κηφισιά
Οικιακές Εγκαταστάσεις - Κηφισιά Κηφισιά - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Έκτορος 9, Κηφισιά, 14561, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2106120132

Γεωγραφικό πλάτος: 38.068321228027344000

Γεωγραφικό μήκος: 23.800010681152344000

ΣΑΛΠΑ ΑΦΟΙ - ADEIASMA.GR - Κηφισιά

Περιγραφή - ΣΑΛΠΑ ΑΦΟΙ - ADEIASMA.GR - Κηφισιά Οικιακές Εγκαταστάσεις - Κηφισιά Κηφισιά - ΑΤΤΙΚΗΣ

Πρόληψη-Εξυπηρέτηση-Συντήρηση
Αυτό το τρίπτυχο αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί τη βάση στην οποία, εμείς στην adeiasma.gr έχουμε στηρίξει τη δραστηριότητά μας από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας.
Σε έναν τομέα ο οποίος επηρεάστηκε σημαντικά από τις εξελίξεις σε διάφορα επίπεδα, στην adeiasma.gr προβλέψαμε σωστά, εξελιχθήκαμε, βελτιώσαμε τις υποδομές μας και καταφέραμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ικανοποίηση των πελατών μας.
Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και ισχυρή δέσμευση όλων των συντελεστών της adeiasma.gr για την προστασία του περιβάλλοντος, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε: εκκενώσεις, αποφράξεις, καθαρισμούς, αντλήσεις, αποφράξεις, βιολογικούς καθαρισμούς.
Για εμάς στην adeiasma.gr ο σεβασμός στο περιβάλλον εκφράζεται με μια βασική αρχή: τα παράγωγα της καθημερινότητας -λύματα- των ανθρώπων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να «αποθηκευθούν» στον υπόγειο κόσμο με τρόπο που θα μολύνει το περιβάλλον ή θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Για εμάς είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που φαίνεται αυτό που δεν είναι ορατό, ο υδροφόρος ορίζοντας.