ΞΥΛΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ - Αγρίνιο
Έπιπλα - Αγρίνιο Αγρίνιο - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Αδελφών Κέντρου 24 \u0026 Παλαμά, Αγρίνιο, 30131, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2641052911

Γεωγραφικό πλάτος: 38.623775482177734000

Γεωγραφικό μήκος: 21.406295776367188000

ΞΥΛΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ - Αγρίνιο

Περιγραφή - ΞΥΛΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ - Αγρίνιο Έπιπλα - Αγρίνιο Αγρίνιο - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Κατασκευάζουμε έπιπλα σπιτιού, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες και ό,τι άλλο μας ζητηθεί σε συνεργασία της βιοτεχνίας μας με ειδικευμένους διακοσμητές αλλά και τα καλύτερα εργοστάσια από όλη την Ελλάδα για άριστο αποτέλεσμα ποιότητας και φινιρίσματος.
Αντιπροσωπεύουμε για το Αγρίνιο και το νομό Αιτ/νίας τα παιδικά έπιπλα CILEK με εγγύηση 5 έτη και πλήρη γκάμα αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο! Επίσης είμαστε επίσημος διανομέας για τον νομό των στρωμάτων MORFEAS SLEEP LINE SYSTEMS με ολοκληρωμένες σειρές ανατομικών και ορθοπεδικών στρωμάτων αλλά και μαξιλάρια memory foam και προϊόντα ύπνου κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές.
Με έδρα τη βιοτεχνία μας στη θέση Αϊ Βασιλιώτικα Αγρινίου και βοηθητικούς χώρους αποθήκευσης επεκτείναμε τη δραστηριότητά μας και στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου με έκθεση οικιακού επίπλου, στρωμάτων, παιδικού επίπλου και διακόσμησης. Έχοντας ως επίκεντρο τον πελάτη καταφέραμε από το 1980 ως σήμερα και συνεχίζουμε.
Με όπλο το συνδυασμό εμπειρίας αλλά και της νέας γενιάς που διοικεί την επιχείρηση δίνουμε σημασία στην καλή σχέση αξίας-τιμής των προϊόντων μας και στην αξιοπιστία τους.
Αυτό είναι που μας καθιστά ψηλά σε προτίμηση στην έρευνα αγοράς των αγοραστών. Για εμάς η άριστη προσωπική σχέση με τον πελάτη είναι το Α και το Ω !