ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ - Αλεξανδρούπολη
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη - ΕΒΡΟΥ

Διεύθυνση: Ηροδότου 69, Αλεξανδρούπολη, 68100, ΕΒΡΟΥ

Τηλέφωνο: 2551082667

Γεωγραφικό πλάτος: 40.859348297119141000

Γεωγραφικό μήκος: 25.869579315185547000

ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ - Αλεξανδρούπολη

Περιγραφή - ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ - Αλεξανδρούπολη Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αλεξανδρούπολη Αλεξανδρούπολη - ΕΒΡΟΥ

Η εταιρεία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΙ σάς ευχαριστεί για την επίσκεψή σας και σας υπόσχεται την καλύτερη δυνατή συνεργασία και εξυπηρέτηση. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Μετά από ενδεκαετή προσωπική πείρα σε μεγάλες εταιρείες μετακομίσεων ξεκινήσαμε τη δική μας εταιρεία αποκτώντας το πρώτο μας ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα. Ο αμέριστος ζήλος για τη δουλειά μας και ο σεβασμός στο πρόσωπο του πελάτη και την περιουσία του μας μεταμόρφωσαν σε μια εταιρεία μεταφορών ικανή να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη.
Τώρα πλέον υπάρχουν στη διάθεσή σας 3 ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, 1 ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΕΣ και 5 ΦΟΡΤΗΓΑ διαφορετικού τονάζ και χωρητικότητας, όλα ιδιόκτητα ενώ πρόσφατα προστέθηκε και ένα συρόμενο φορτηγό. Έχοντας λοιπόν τον κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μπορούμε να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτησή σας. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες επαγγελματίες και σε εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους και είδους. Καλέστε μας από όλη την Ελλάδα για οποιοδήποτε εθνικό προορισμό. Είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε από μια απλή μεταφορά - ενοικίαση φορτηγού ή ανυψωτικού έως την πλήρη μετακόμιση (με το κλειδί στο χέρι).