ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡ. MD - Βύρωνας
Ιατροί - Βύρωνας Βύρωνας - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 85, Βύρωνας, 16232, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 6973707406

Γεωγραφικό πλάτος: 37.955379486083984000

Γεωγραφικό μήκος: 23.758501052856445000

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡ. MD - Βύρωνας

Περιγραφή - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡ. MD - Βύρωνας Ιατροί - Βύρωνας Βύρωνας - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο κος Δημήτριος Δημητριάδης είναι Ιατρός - Ψυχίατρος και μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λιέγης στο Βέλγιο. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ).
Έχει κλινική εμπειρία και εκπαίδευση στη θεραπευτική αντιμετώπιση Ψυχωτικών, Συναισθηματικών και Αγχωδών Διαταραχών, στις ψυχιατρικές παθήσεις της Τρίτης Ηλικίας, στη θεραπευτική αντιμετώπιση ψυχοπαθολογίας ατόμων με Παχυσαρκία και στις σωματικές παθήσεις που συνοδεύονται από ψυχιατρική συμπτωματολογία. Εκτός του ΨΝΑ, έχει εργαστεί στο τμήμα Διασυνδετικής Ψυχιατρικής της Β’ Ψυχιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν».
Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο έρευνας τη συσχέτιση μεταξύ Ψυχοπαθολογίας και Παχυσαρκίας. Έχει δημοσιεύσεις άρθρων σε έγκυρα διεθνή ιατρικά περιοδικά, συμμετοχή, και ως ομιλητής, σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια και σημαντική ερευνητική εμπειρία στον τομέα της Ψυχοφυσιολογίας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Β’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής και Μονάδας Έρευνας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν».