ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε – ΧΑΤΖΗΕΛΕΝΗΣ - Μάνδρα
Κατασκευές - Μάνδρα Μάνδρα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Τέρμα Στρατηγού Μακρυγιάννη, Μάνδρα, 19600, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2105555732

Γεωγραφικό πλάτος: 38.079730987548828000

Γεωγραφικό μήκος: 23.495889663696289000

ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε – ΧΑΤΖΗΕΛΕΝΗΣ - Μάνδρα

Περιγραφή - ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε – ΧΑΤΖΗΕΛΕΝΗΣ - Μάνδρα Κατασκευές - Μάνδρα Μάνδρα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΒΕΕ είναι μια βιομηχανία, η οποία τα τελευταία χρόνια κατέχει εξέχουσα θέση στην Ελλάδα, στην τεχνογνωσία της επεξεργασίας μετάλλων με κύρια εφαρμογή τους την κατασκευή σωλήνων, στην τεχνολογία στα συστήματα κατεργασίας μετάλλων καθώς και στην πρωτοπορία στην παρουσίαση νέων τελικών προϊόντων.
Το όνομά της είναι συνδεδεμένο με την επεξεργασία των μετάλλων για πάνω από 40 χρόνια και εγγυάται την απόλυτη ποιότητα των προϊόντων που παράγει, τη συνέπεια και τον σεβασμό στις απαιτήσεις του καταναλωτή. Τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα στον τομέα της παραγωγής και του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων συνθέτουν το μοντέρνο προφίλ μιας εταιρείας που δημιουργεί σοβαρές προϋποθέσεις ώστε να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της Ελληνικής και διεθνής αγοράς.
Στο τμήμα παραγωγής 2.500 τ.μ. όλος ο μηχανολογικός και σχεδιαστικός εξοπλισμός είναι νέας γενιάς για να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις της αγοράς. Η μονάδα παραγωγής είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα κοπής, διαμόρφωσης, συγκόλλησης, διάτρησης μετάλλων με CNC μηχανήματα από τα πιο σύγχρονα στο τομέα κατασκευής σωλήνων και εξαρτημάτων. Παράλληλα, φροντίζει οι αποθήκες της να έχουν πληρότητα σε προϊόντα.