ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ - Θεσσαλονίκη
Κατασκευές - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Φράγκων 9, Θεσσαλονίκη, 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310511323

Γεωγραφικό πλάτος: 40.638076782226563000

Γεωγραφικό μήκος: 22.936429977416992000

ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ - Θεσσαλονίκη Κατασκευές - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η εταιρεία Αφοί Καραμήτσιου, στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται, επιτυχώς, στο χώρο των δαπέδων, από το 1947, οπότε και ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Καραμήτσιο. Από τότε ασχολείται με τις επικαλύψεις δαπέδων, με άψογο επαγγελματισμό, και γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της εν λόγω εταιρείας, που την έχουν εδραιώσει στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, είναι η υπευθυνότητα, η ποιοτική επιλογή των υλικών και προϊόντων που εισάγει, οι ελκυστικές τιμές της και η άμεση εφαρμογή των δαπέδων, από δικά της εξειδικευμένα συνεργεία, όταν το επιθυμεί ο πελάτης. Άλλωστε, για τη μέγιστη απόδοση των δυνατοτήτων ενός υλικού, πολύ σημαντική είναι η σωστή εφαρμογή του, κάτι που κατέχουν πλήρως οι άνθρωποί μας! Τα συνεργεία που διαθέτουμε αποτελούνται από έμπειρους και υπεύθυνους τεχνίτες, που δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην επιλογή των υλικών επικόλλησης ή επιπέδωσης, αλλά και στη χρονική συνέπεια παράδοσης του χώρου σας, προς χρήση. Ό,τι και αν επιθυμείτε, πλαστικά δάπεδα, laminate, επαγγελματικά δάπεδα, βινυλικά δάπεδα, μοκέτες, περσίδες και ρόλερ, εμπιστευθείτε την εταιρεία μας!
Στηριζόμενοι στην τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά μας, μπορούμε να σας παράσχουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, ικανοποιώντας παράλληλα, τις αισθητικές σας προσεγγίσεις.
Και πάντα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!