ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ Α.Ε.Β.Ε. - Μοσχάτο
Εξοπλισμός Επαγγελματικών Χώρων - Μοσχάτο Μοσχάτο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 100, πλησίον ηλεκτρ. σταθμού Καλλιθέας, Μοσχάτο, 18345, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2109577180

Γεωγραφικό πλάτος: 37.958572387695313000

Γεωγραφικό μήκος: 23.691223144531250000

ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ Α.Ε.Β.Ε. - Μοσχάτο

Περιγραφή - ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ Α.Ε.Β.Ε. - Μοσχάτο Εξοπλισμός Επαγγελματικών Χώρων - Μοσχάτο Μοσχάτο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Εταιρία Αφοι Κιουρτζόγλου ΑΕΒΕ έχει εδώ και πενήντα χρόνια συνδέσει το όνομά της με τον εξοπλισμό επιχειρήσεων, διατροφής, διαμονής και διασκέδασης. Αρχικά σαν ΟΕ και από το 1986 σαν ΑΕ, αποτελεί εγγύηση για κάθε επαγγελματία.
Η μοναδικότητα των προϊόντων μας, η υψηλή τους αισθητική, η διαρκής παρακαταθήκη τους, η δελεαστική τιμή τους, η άμεση παράδοσή τους και η συμμόρφωσή τους στις προδιαγραφές των κανόνων υγιεινής, πιστεύουμε ότι έχουν καταστήσει την εταιρεία μας, σημείο αναφοράς στον τομέα του εξοπλισμού.
Ο Ανδρέας Κιουρτζόγλου συνεχίζει επί πενήντα συνεχή χρόνια να κρατάει τα ηνία της εταιρείας, έχοντας δίπλα του πολύτιμους συνεργάτες τα δύο παιδιά του, Αγγελική και Κυριάκο, που με ζήλο και αφοσίωση συνεχίζουν με νέες ιδέες, φρεσκάδα και εργατικότητα.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκτάσεως 5000m² όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες, διενεργούνται όλες οι εμπορικές πράξεις και αποθηκεύονται τα εμπορεύματα, δίνουν στην εταιρεία δυνατότητες λειτουργικότητας και απόδοσης.
Το γεγονός ότι στα πέντε χρόνια της κρίσης και σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής δραστηριότητας η εταιρεία παρουσιάζει κέρδη, πιστεύουμε ότι αποτελεί εγγύηση σωστής διαχείρισης και ορθολογικής οικονομικής πολιτικής.
Η εταιρεία μας έχει επιτύχει να αναγνωρίζεται από όλο τον κλάδο που δραστηριοποιείται, σαν μία σοβαρή και υπεύθυνη επιχείρηση.
Εμείς ευχαριστούμε τους πελάτες μας που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται, παραμένοντας σταθεροί στο δόγμα μας «Ότι ο ευχαριστημένος πελάτης είναι μόνιμος πελάτης».