ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ M.D. - Κοζάνη
Ιατροί - Κοζάνη Κοζάνη - ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 2, Κοζάνη, 50100, ΚΟΖΑΝΗΣ

Τηλέφωνο: 2461042245

Γεωγραφικό πλάτος: 40.300350189208984000

Γεωγραφικό μήκος: 21.789138793945313000

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ M.D. - Κοζάνη

Περιγραφή - ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ M.D. - Κοζάνη Ιατροί - Κοζάνη Κοζάνη - ΚΟΖΑΝΗΣ

Βιογραφικό

Είμαι ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ MD, ψυχίατρος με έδρα την Κοζάνη. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικεύθηκα στην ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. Ασκήθηκα σε οξέα και χρόνια περιστατικά, στη διασυνδετική ψυχιατρική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, καθώς και στη γνωστική - αναλυτική και στην οικογενειακή ψυχοθεραπεία. Έχω συμμετάσχει σε πολλές δεκάδες συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τα τελευταία 20 χρόνια διατηρώ ιδιωτικό ψυχιατρικό ιατρείο στην Κοζάνη, ενώ είμαι και επιστημονικός συνεργάτης του Θεραπευτηρίου Σπινάρη. Στην όλη κλινική πρακτική εφαρμόζω εξατομικευμένη θεραπεία ('Δεν υπάρχουν ασθένειες, αλλά ασθενείς') και ολιστική προσέγγιση. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε περίπτωση, πρέπει να λαμβάνεται αναλυτικό ιστορικό, που περιλαμβάνει συμπτώματα, πορεία νόσου, ψυχοπιεστικές καταστάσεις του ασθενή, οργανικά του προβλήματα, πληροφορίες για την καθημερινή ζωή και λειτουργικότητά του, ενδεχομένως και πληροφορίες από άτομο (α) του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος.
Συνυπολογίζονται όλα αυτά, τίθεται η διάγνωση της κύριας και των συννοσηρών καταστάσεων, εξατομικεύεται η φαρμακοθεραπεία, γίνονται ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις και συνηθέστερα συνδυασμός αυτών.