ΑΣΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Αργοστόλι
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αργοστόλι Αργοστόλι - ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Περατάτα, Αργοστόλι, 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2671026518

Γεωγραφικό πλάτος: 38.135803222656250000

Γεωγραφικό μήκος: 20.559412002563477000

ΑΣΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Αργοστόλι

Περιγραφή - ΑΣΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Αργοστόλι Μεταφορές & Μετακομίσεις - Αργοστόλι Αργοστόλι - ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Η Άσσος Μεταφορές είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο χώρο από το 1960. Αυτές οι δύο γενιές και τα 50 χρόνια εμπειρίας σας εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση με ασφάλεια, υπευθυνότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με μια τεράστια λίστα ευχαριστημένων πελατών, συνεχίζουμε προσφέροντας ποιότητα και υπηρεσίες που δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού.
Το όραμα της εταιρίας μας ήταν ανέκαθεν να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στην κάθε ανάγκη που θα μπορούσε να έχει ο κάθε πελάτης μας. Έτσι μετά από χρόνια εμπειρίας και δράσης στον χώρο, καταφέραμε λόγω αυτού του οράματος, να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην αγορά. Οι πελάτες μας μετά την πρώτη τους συνεργασία με εμάς, δεν μας αλλάζουν με καμία άλλη εταιρία.
Η Άσσος Μεταφορές, με το Πανελλαδικό δίκτυο που διαθέτει, έχει απευθείας ανταπόκριση από και προς Κεφαλονιά (έδρα) με Βόρειο Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο και Γιάννενα. Επίσης διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Έτσι, πέραν των ασυναγώνιστων τιμών μας στην αγορά και τις υπηρεσίες μας, φροντίζουμε να κάνουμε επιπλέον ειδικές τιμές στους Φοιτητές και τους Δημόσιους υπαλλήλους.