ΗΛΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - Κοζάνη
Ιατροί - Κοζάνη Κοζάνη - ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Βενιζέλου Ελ. 2, Κοζάνη, 50100, ΚΟΖΑΝΗΣ

Τηλέφωνο: 2461102606

Γεωγραφικό πλάτος: 40.300350189208984000

Γεωγραφικό μήκος: 21.789138793945313000

ΗΛΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - Κοζάνη

Περιγραφή - ΗΛΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - Κοζάνη Ιατροί - Κοζάνη Κοζάνη - ΚΟΖΑΝΗΣ

Η γιατρός φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθως ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Υγεία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εν συνεχεία ανέλαβε την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Εργαστήριο Ανατομίας–Ιστολογίας–Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστ. Ιωαννίνων.
Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός Γενικό Νοσοκ. Κοζάνης. Εργάσθηκε ως ειδικευόμενη στην Ψυχιατρική ιατρός στην Ψυχιατρική Κλινική Και έπειτα στο Ψυχιατρικό Νοσοκ. Θεσ/κης (ΨΝΘ). Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στο ΨΝΘ, ασκήθηκε στο Δ' Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας, στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βορειοδυτικού Τομέα Θες/κης (όπου πιστοποιήθηκε ως ψυχοθεραπεύτρια της Π.Ε.Γ.Α.Ψ. στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία), στη μονάδα απεξάρτησης από αλκοόλ, φάρμακα και τυχερά παιχνίδια «Μέθεξις», στο Τμήμα Ψυχιατροδικαστικής, στο Εργαστήριο Νευροφυσιολογίας. Επιπλέον ασκήθηκε στην Α’ Νευρολογική Πανεπιστημ. Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ. Επιπρόσθετα ασχολήθηκε με ομαδική ψυχοθεραπεία ασθενών που πάσχουν από πολλαπλή σκλήρυνση.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα-εργασίες σε διεθνή περιοδικά και έει συμμετάσχει με ομιλίες και προφορικές-ανηρτημένες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.