ΚΛΕΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΓΑΒΑΛΙΔΗΣ Ν. - Θεσσαλονίκη
Οικιακές Εγκαταστάσεις - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Πλατεία Δημοκρατίας 3, Θεσσαλονίκη, 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310510520

Γεωγραφικό πλάτος: 40.640773773193359000

Γεωγραφικό μήκος: 22.935535430908203000

ΚΛΕΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΓΑΒΑΛΙΔΗΣ Ν. - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΚΛΕΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΓΑΒΑΛΙΔΗΣ Ν. - Θεσσαλονίκη Οικιακές Εγκαταστάσεις - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έχει περάσει πάνω από μισός αιώνας από την ημέρα που ο Νίκος Γαβαλίδης άρχισε να ασχολείται με τα κλειδιά, τις μηχανές κοπής κλειδιών, τα συστήματα ασφαλείας και τα συστήματα master.
Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, εκείνο όμως που παραμένει το ίδιο δυνατό είναι το πάθος για εξέλιξη σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία και τη σε βάθος γνώση του αντικειμένου. Τα συστήματα master είναι ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια της οργάνωσής μας, με συστήματα υψηλού επιπέδου όσο πολύπλοκα κι αν είναι. Στον χώρο της ηλεκτρονικής κλειθροποιίας όπως Immobilizer, ηλεκτρονικές μηχανές κοπής κλειδιών κ.τ.λ. η τεράστια εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την αγορά, την εκμάθηση, την τεχνική υποστήριξη αλλά και την αξιοποίηση τέτοιων συστημάτων. Στον τομέα του access control, η αποκλειστική συνεργασία μας με τον ιταλικό οίκο OPERA θα δώσει λύσεις στον ταχύτατα εξελισσόμενο και απαιτητικό αυτόν χώρο.
Σε ό,τι αφορά την παραδοσιακή κλειθροποιία η πάνω από μισό αιώνα εμπειρία μας θα βοηθήσει σε κάθε είδους πρόβλημα τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούριους κλειθροποιούς.
Συνεργαζόμαστε με εργοστάσια όπως CISA, EFF-EFF, MERONI, SILCA, MUL-T-LOCK, OPERA, ABLOY κ.ά.