ΕΠΟΥΛΩΣΙΣ - ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΚΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
Φαρμακευτικά και Ιατρικά Είδη - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Ανατολικής Θράκης 68, Θεσσαλονίκη - Τούμπα, 54453, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310909018

Γεωγραφικό πλάτος: 40.610477447509766000

Γεωγραφικό μήκος: 22.970884323120117000

ΕΠΟΥΛΩΣΙΣ - ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΚΙΚΗ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΕΠΟΥΛΩΣΙΣ - ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΚΙΚΗ - Θεσσαλονίκη Φαρμακευτικά και Ιατρικά Είδη - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η «Επούλωσις» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε το 2011 και δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.
Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας έχει ως βασικό στόχο την άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας είμαστε σε θέση να “διαβάσουμε” τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και να εστιάσουμε στις ανάγκες του κάθε περιστατικού, ώστε να καθοδηγήσουμε πλήρως τον εκάστοτε πελάτη.
Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και να επιλέξουμε μαζί αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη. Τα είδη τα οποία καλύπτουμε είναι ιατροφαρμακευτικά, ορθοπεδικά, αθλητιατρικά, είδη κατάκλισης και κατ’ οίκον νοσηλείας, βοηθήματα ασθενών, προϊόντα ακράτειας και υγιεινής. Ένα άλλο βασικό αντικείμενο της επιχείρησής μας είναι τα ανατομικά στρώματα και μαξιλάρια.
Όλες οι συνεργαζόμενες εταιρείες είναι αξιόπιστες, καθώς τα προϊόντα τους είναι αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης.
Εξειδικευόμαστε σε έλκη κατακλίσεων, φλεβικά, αρτηριακά, διαβητικά, μετεγχειρητικά, καθώς και σε εγκαύματα. Με δωρεάν επίσκεψη κατ’ οίκον γίνεται εκτίμηση του περιστατικού και κατόπιν παρακολούθηση της εξέλιξής του. Επίσης, φροντίζουμε για τη διεκπεραίωση των αναγκαίων διαδικασιών στα ασφαλιστικά ταμεία. Δεχόμαστε παραπεμπτικά όλων των ταμείων.
Φιλοσοφία και μέριμνα της «Επούλωσις» είναι το χτίσιμο μιας ασφαλούς σχέσης με τον καθένα, καθώς για εμάς ο πελάτης υπάρχει πριν και μετά την πώληση.